Spor
  • 2.8.2024 01:51

Galatasaray'a transferde Goretzka müjdesi

Galatasaray'a transferde Goretzka müjdesi

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da orta saha transferi için gündeme gelen en önemli isimlerden biri Bayern Münih'te forma giyen Leon Goretzka... Bayern Münih Sportif Direktörü Max Eberl, sarı - kırmızılılara, 29 yaşındaki oyuncuyla ilgili sürpriz bir müjde verdi. İşte detaylar...

Orta saha transferi için çalışmalara devam eden Galatasaray birçok isimle dirsek temasında. Bazı oyuncularla yapılan görüşmelerse ileri seviyeye taşındı. Sarı - kırmızılılarda son dönemde öne çıkan isimse Bayern Münih'ten Leon Goretzka oldu. Bayern Münih Sportif Direktörü Max Eberl'den sarı - kırmızılılara müjde gibi bir haber geldi.

GALATASARAY'A LEON GORETZKA MÜJDESİ 

Bayern Münih Sportif Direktörü Max Eberl, Alman basınına orta saha transferi hakkında bilgi verirken, adı Galatasaray ile anılan 29 yaşındaki yıldız isim Leon Goretzka hakkında da konuştu.

Eberl, Goretzka'nın takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili gelen soruya; "Leon Goretzka ile ilgili durum şöyle, oyuncularla açık konuşuyorum ama bunu herkesin içinde yapmıyorum. Oyuncularla ya da menajeriyle konuştuğum zaman bunu gizlilik içinde yapmak bizim işimiz."

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden BILD, Sportif Direktör Eberl'in açıklamalarına yer verirken şu ifadeleri okuyucularıyla paylaştı; "Eberl, Goretzka'yı kulüpten ayrılmaya teşvik ediyor gibi görünüyor çünkü yeni teknik direktör Vincent Kompany için artık vazgeçilmez değil."

 "Goretzka uzun zamandır kulüp içinde, teklif gelmesi halinde kulüpten ayrılabilecek oyunculardan biri olarak görülüyor. Bayern bir yandan yeniden yapılanmasını hızlandırmak isterken diğer yandan da pahalı yeni transferleri finanse etmek için oyuncu satışlarından gelecek paraya acilen ihtiyaç duyuyor."

Öte yandan haberde 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Goretzka'nın takımda kalıp savaşmayı tercih etmesinin de bir seçenek olduğu vurgulandı.

Geçen sezon 42 maçta Bayern Münih forması giyen Leon Goretzka bu maçlarda altı kez fileleri havalandırırken 11 kez de asist yaptı.

Güncellenme Tarihi : 2.8.2024 02:07

İLGİLİ HABERLER