Gündem
  • 18.10.2024 12:01

Galatasaray'da Jelert transferinin perde arkası ortaya çıktı

Galatasaray'da beklenilen performansı bir türlü gösteremeyen Elias Jelert'in, transfer listesinin 5. sırasındaki oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray, Sacha Boey'i Bayern Münih'e satmasının ardından sağ bek transferi için yoğun çalışmalar yapmış ve sonunda Elias Jelert'i 9 milyon Euro karşılığında renklerine katmıştı. Ancak Danimarkalı oyuncu şu ana kadar gösterdiği performansla beklentilerin çok uzağında kaldı.

TRANSFER LİSTESİNİN 5. SIRASINDAYDI

Sabah'ın aktardığı habere göre; Sarı-kırmızılı kulübün transfer döneminde Jelert'i sağ bek listesinde 5. sıraya yazdığı ortaya çıktı.

İngiltere'den Wan-Bissaka, Fransa'dan Guela Doue ve Lorenz Assignon ile Benfica'dan Alexander Bah'a yolladığı tekliflerden sonuç alamayan Galatasaray, scout ekibinin tavsiyesiyle Elias Jelert'i gündemine dahil etti ve Kopenhag'a bu transfer için 9 milyon Euro ödedi.

KULÜBEYE HAPSOLDU

21 yaşındaki oyuncu sadece 3 resmi maçta ilk 11'de forma giyerken, sağ bek bölgesi Kaan Ayhan'a emanet edildi. Tecrübeli Teknik Direktör Okan Buruk'un bu kararından vazgeçmeyeceği ve Jelert'in yedek kalmaya devam edeceği aktarıldı.

Güncellenme Tarihi : 18.10.2024 12:17

İLGİLİ HABERLER