Spor
  • 21.5.2008 09:28

HAKAN ŞÜKÜR TAMAM MI, DEVAM MI?

Sarı-Kırmızılı yönetimin bugün Hakan Şükür´e jübile teklifi yapılacağı öğrenilirken, şu an Amerika´da bulunan Kral´ın bu teklife ne cevap vereceği merak konusu haline geldi.

Sözleşmesinin son günleri
Ve Hakan Şükür için kader günü geldi çattı... Sözleşmesi sona ermesine rağmen yeni kontrat önerilmeyen, ancak Galatasaray’da kalmak istediğini defalarca dile getiren Kral’ın, Sarı-Kırmızılı kulüpteki geleceği bugün netlik kazanacak. 37 yaşındaki Şükür’le yola devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray Yönetimi’nin efsane golcüye jübile önereceği dile getirilirken, tecrübeli futbolcunun bu teklifi kabul edip etmeyeceği konusu ise tam bir muamma haline geldi. 



Okan Buruk da veda edebilir
Tatil için New York’ta bulunan Hakan Şükür’ün, jübile teklifini kabul etmemesi halinde bir Amerikan kulübüne transfer olması ihtimaller arasında. Deneyimli oyuncu, daha birkaç gün önce Fethiye’de futbol oynamaya devam edeceğini üzerine basa basa vurgulamıştı. Yöneticilerin jübile teklif etmeyi planladığı tek isim Hakan Şükür değil. 34 yaşındaki Okan Buruk’un da yeni sezon kadrosunda düşünülmediği ve kendisinden veda maçını oynaması isteneceği belirtildi.

Kısa...Kısa...

İngilizler’de iddia bitmiyor
Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın, “Şartlar oluşursa istediği yere gider” dediği Arda Turan için, Ada basınında bir başka iddia daha ortaya atıldı. Yüksek tirajlı Daily Star gazetesi, Newcastle’ın yeni bir teklif hazırladığını, buna göre Emre Belözoğlu’nun yanı sıra 8 milyon Pound (20 milyon YTL) ödenerek Arda’nın Siyah-Beyazlı takıma transfer edileceğini öne sürdü.

Yaser Yıldız göreve hazır
Sarı-Kırmızılı kulüple 4 yıllık sözleşme imzaladığı açıklanan 21 yaşındaki forvet Yaser Yıldız, yeni kulübünde göreve hazır. Kartalspor’da ikinci yarıda kadro dışı kalmasının kendisini olumsuz yönde etkilediğini kabul eden Yaser, “Her şeye  rağmen forma savaşına hazırım” ifadesini  kullandı.

‘Kaleciye gerek yok’
Orkun’un sakatlanmasıyla kaleyi devralan ve Sivasspor deplasmanında yediği 3 gol dışında müthiş bir performans ortaya koyan Aykut Erçetin, Galatasaray’da kaleci transferine ihtiyaç olmadığını düşündüğünü söyledi. Aykut, EURO 2008 kadrosunda  yer alamadığı için de üzgün olduğunu  belirtti.

(MİLLİYET)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:02

İLGİLİ HABERLER