Gündem
  • 22.4.2009 00:00

HELİKOPTER KAZASINDA SON GELİŞME!..

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazası için araştırma komisyonuna Erdoğan'dan tam destek.

ÖNCELİKE SABOTAJ VE SUİKAST ÜZERİNDE DURULACAK

Yazcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının araştırılması için muhalefetin de desteğiyle araştırma komisyonu kuruluyor. Komisyonun kazaya neden olan sebepleri araştıracağı ve öncelikle; sabotaj, ihmal ve suikast şüphesi üzerinde duracağı öğrenildi.

Daha önce Susurluk vb. birkaç komisyonun kurulduğu ve bu komisyonların araştırmalarının etkisiz kaldığından Başbakan Erdoğan’ın kazaya ciddi bir biçimde destek verdiği bildirildi. Muhalefetten de destek gören komisyon kazanın nedenlerini araştıracak.

KOMİSYONUN BAŞINA BÜLENT ARINÇ

Erdoğan bu komisyonun başına sürpriz bir ismi görevlendirdiği öğrenildi. Komisyonun başına getirilecek isim Erdoğan’ın en güvendiği ve yol arkadaşı olan Bülent Arınç.

Erdoğan’ın bu göreve kamuoyunun yakından tanığı ve güvendiği isim Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ı seçmesi olaya çok önem verdiğini gözler önüne serdi.

KOMİSYON KURULMASI TBMM’DE KABUL EDİLMİŞTİ

TBMM Genel Kurulunda, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesiyle ilgili Meclis Araştırması Komisyonu kurulması oy birliğiyle kabul edilmişti. Komisyon kurulmasına muhalefet partilerinden büyük destek gelmişti.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER