Dünya
  • 6.8.2024 20:25

İngiltere'de Müslümanlara saldıran ırkçıların finansörü siyonistler çıktı

İngiltere'nin Southport kentinde 30 Temmuz'da bir dans etkinliğinde 3 kız çocuğunun hayatını kaybettiği bıçaklı saldırının ardından, olayların arkasında Siyonist lobinin olduğu ortaya çıktı. Saldırının ardından internette saldırganın Müslüman olduğuna dair söylentiler yayıldı ve aşırı sağcı gruplar ülke genelinde camileri hedef aldı. Çıkan olaylarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Aşırı sağcı sosyal medya hesapları ve haber siteleri, şüphelinin Müslüman bir sığınmacı olduğu iddiasını yaydı. Rotherham'da aşırı sağcı İngiliz Savunma Ligi'nin göçmen ve Müslüman karşıtı eylem çağrısına uyan yüzlerce kişi, sığınmacıların kaldığı otelin önünde toplandı. Oteli yakmaya çalışan aşırı sağcılar ve polis arasında arbede çıktı, eylemciler otele taş ve şişe attı.

Southport'taki protesto sırasında çıkan olaylarda bir polis minibüsü ateşe verildi

MÜSLÜMAN DEDİKLERİ SALDIRGAN HRİSTİYAN ÇIKTI

Saldırganın Müslüman olmadığı, Axel Rudakubana adında Ruandalı bir Hristiyan olduğu ortaya çıkmasının ardından ülke genelinde büyük bir kaos başladı.

Polis memurları Londra'daki Whitehall'da düzenlenen 'Yeter Artık' protestosuna katılan haydutlarla karşı karşıya

İngiltere Ulusal Polis Şefleri Konseyi (NPCC) Baş Komiseri Gavin Stephens, ülke genelindeki protestolara müdahale eden polislerin son bir haftada 378 kişiyi gözaltına aldığını açıkladı. Basın toplantısında, Stephens protestolarda ciddi şiddet olayları yaşandığını, çok sayıda polis memurunun yaralandığını ve bazılarının hastaneye kaldırıldığını belirtti. Stephens, polislerin suç karşıtı olduklarını ve halkı korumayı amaçladıklarını vurguladı. Ayrıca sokaklarda Nazi selamları, polise saldırılar ve ırkçı söylemler görüldüğünü ifade ederek, bu tür şiddet olaylarının kabul edilemez olduğunu ve faillerin adalete teslim edileceğini söyledi.

Sunderland'da kargaşa sahneleri sırasında bir araba devrilip ateşe verildi

OKLAR BİR KEZ DAHA SİYONİSTLERİ GÖSTERDİ

Residents offer food and snacks to police on the front line in Middlesbrough this evening

Müslüman ve sığınmacı karşıtı eylemlerin arkasındansa Siyonist lobi çıktı. Ülkedeki kaosun organizatörünün, gerçek adı Stephen Yaxley-Lennon olan, aşırı sağcı Siyonist Tommy Robinson olduğu ortaya çıktı.

Anti-migration protesters attempt to enter the Holiday Inn Express Hotel which is housing asylum seekers on August 4

İSRAİL BAYRAĞIYLA EYLEMLERE KATILIYOR

Gözlerin Robinson'a dönmesinin ardından, Siyonist lobinin piyonunun geçmişi de merak konusu oldu. Robinson'ın 2009'da kurduğu İngiliz Savunma Birliği, 2011 yılında, İngiliz ve Yahudi Savunma Birliği adını aldı.

A member of the community offers snacks to police officers on the front line in Middlesbrough

Siyonist bir terör örgütü olan Yahudi Savunma Birliği, son on yılda ülkedeki şiddetli İslam karşıtlığının önemli bir parçası oldu. 2021 yılında ülkede gerçekleştirilen bir protestoda da yer alan Robinson, İsrail bayrağına sarılmış ve "Gazze'yi Hamas'tan kurtarın" pankartı taşımıştı.

Güncellenme Tarihi : 6.8.2024 20:37

İLGİLİ HABERLER