Gündem
  • 29.1.2007 10:39

İŞTE ÇAĞIN ÖLÜM TUZAKLARI

Yıllardır bağımlılık konusunda konferanslar veren rof. Dr. Şerif Ali Tekalan'ın yazdığı 'Çağın Ölüm Tuzakları' adlı kitap, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun da katılıdığı gecede tanıtıldı.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nunda önceki gece yapılan tanıtım toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, eski bakanlardan Bülent Akarcalı, Yeşilay Cemiyeti Başkanı Mustafa Necati Özfatura ve Prof. Dr. Orhan Kural'ın aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı. Bakan Aksu yaptığı konuşmada sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve sanal bağımlılık gibi insanların kendi iradeleriyle bağımlı kaldıkları ve gençliklerini çalan ölüm tuzaklarına karşı toplum olarak bilinçli şekilde mücadele etmek gerektiğini söyledi.

Kitabın yazarı Prof. Tekalan da bağımlılığın zararlarının halk tarafından bilindiğini ancak kimsenin işin ciddiyetinin farkında olmadığını söyledi. Kitabını kamuoyunu yeniden uyarma amacıyla yazdığını söyleyen Tekalan, eserinde zararlı alışkanlıklardan korunma yolları ve ailelerin dikkat etmesi gereken konuların yer aldığını kaydetti. Altın Burç Yayınları'ndan çıkan kitap görsel malzemelerle desteklendi.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:31

İLGİLİ HABERLER