Spor
  • 1.6.2021 10:16

İşte Galatasaray'da vedalaşan 10 isim

Galatasaray'da yaprak dökümü başladı! 10 isim ayrılıyor...

Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray'da, 19 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi belirsizlikler sürüyor. Yeni sezon planlamasına start veremeyen sarı-kırmızılılarda futbolcu ve teknik ekipten sözleşmesi biten 19 isimden 10’unun kulüpten tamamen ayrılması kesinleşti. İşte son dakika haberinin detayları...

Galatasaray'da 1 Haziran itibarıyla yaprak dökümü başladı. 12 futbolcunun yanı sıra teknik heyetten 7 antrenörün sözleşmeleri 31 Mayıs'ta bitti. A Takım bünyesindeki 10 ismin kulüpten ayrılması kesinleşti.

Yardımcı antrenörler Levent Şahin ve Ümit Davala yeni sezonda Galatasaray'da olmayacak. Kiralıklar Gedson Fernandes, Halil Dervişoğlu, Onyekuru, Saracchi ve Etebo kulüplerine döndü. Şener Özbayraklı ve Emre Taşdemir ile Linnes de veda etti.

KULÜPTE HER ŞEY SEÇİME BAĞLI

Sözleşmesi biten teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere birçok ismin G.Saray'daki geleceği ise 19 Haziran'daki seçime bağlı. Terim devam ederse, Selçuk İnan ve Necati Ateş yardımcıları olacak. Arda'nın durumu Terim'e bağlı.

Ömer Bayram'ın sözleşmesinin uzatıldığı öğrenilirken, Emre Akbaba'nın da kalması isteniyor. Donk için net bir karar verilmedi.

TEKNİK HEYET

Fatih Terim - Belirsiz

Levent Şahin - Ayrıldı

Ümit Davala - Ayrıldı

Necati Ateş - Belirsiz

Selçuk İnan - Belirsiz

Fadıl Koşutan - Belirsiz (Kaleci Ant.)

Scott Piri - Belirsiz (Kondisyoner)

FUTBOLCULAR

Ömer Bayram - Kalacak

Emre Akbaba - Kalacak

Arda Turan - Belirsiz

Şener Özbayraklı - Ayrıldı

Emre Taşdemir - Ayrıldı

Etebo - Ayrıldı

Saracchi - Ayrıldı

Gedson - Ayrıldı

Onyekuru - Ayrıldı

Halil Dervişoğlu - Ayrıldı

Linnes - Ayrıldı

Donk - Belirsiz

ÜÇ HOCA DA BOŞA ÇIKTI

Galatasaray'da Fatih Terim'in yanı sıra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile F.Bahçe'nin hocası Emre Belözoğlu'nun da sözleşmeleri sona erdi. Siyah-beyazlı yönetim, Yalçın ile anlaşmak için son bir zirve gerçekleştirecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ise bugünkü basın toplantısında Belözoğlu'nun geleceği ile ilgili kararını açıklaması bekleniyor.

 

Güncellenme Tarihi : 1.6.2021 10:19

İLGİLİ HABERLER