Spor
  • 24.4.2023 23:06

Jorge Jesus taraftarın üzerine yürüdü

 Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde İstanbulspor'u konuk eden Fenerbahçe, maçın son anlarında kalesinde bulduğu golle karşılaşmadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın sonunda Jorge Jesus ile büyük bir gerginlik ortaya çıkarken, genç yıldız Arda Güler son anda araya girdi .

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Jorge Jesus krizi! Arda Güler son anda araya girdi...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde İstanbulspor'u konuk eden Fenerbahçe, maçın son anlarında kalesinde bulduğu golle karşılaşmadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın sonunda Jorge Jesus ile büyük bir gerginlik ortaya çıkarken, genç yıldız Arda Güler son anda araya girdi. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

SAHA KARIŞMAK ÜZEREYKEN...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından takımını orta sahada topladı.

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Jorge Jesus krizi! Arda Güler son anda araya girdi...

90+6'da gelen gol nedeniyle Fenerbahçe tribünleri, takıma ıslıklar ile tepki gösterdi.Jorge Jesus, ıslıklar sonrası tribünlere doğru giderek tepki gösterdi.

Arda Güler, Jesus'un koluna girdi ve soyunma odasına yöneltti.

"HERKES GERGİN OLABİLİR

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Jorge Jesus, "Herkesin gergin olmasını anlıyorum böyle bir maçın sonunda. Kimse beklemiyordu bu beraberliği.""Bizler de maç sonunda gerildik, üzüldük. Hepimiz üzgünüz. Onları da anlıyorum. Bu tarz tepkileri normal karşılıyorum." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 24.4.2023 23:10

İLGİLİ HABERLER