Spor
  • 26.6.2024 11:23

Jose Mourinho'dan sert uyarı!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe yeni teknik direktörü Jose Mourinho önderliğinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Mourinho'dan antrenmanda oyunculara sert bir şekilde uyarı geldi.

Fenerbahçe yeni teknik direktörü Jose Mourinho önderliğinde Düzce'de Topuk Yaylası'nda hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Fenerbahçe antrenmanında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İlk gün fiziksel çalışma yapan sarı lacivertliler, dün ise teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde taktik idman gerçekleştirdi.

Çift kale maç sırasında ise Portekizli çalıştırıcı, hata yapan Rade Krunic'i sert bir dille uyardı ve Boşnak oyuncu üzerinden takıma seslendi.

Jose Mourinho, "Fenerbahçe'yi izledim. Geçen sezon bu hataları yaptığınız için çok fazla gol yedi bu takım. Herkes, saha içindeki görevini ezberleyecek. Böyle basit hatalar yapmayacak" dedi.

Geriden oyun kurma üzerine çalışmalar yaptıran tecrübeli teknik adam, idmanın ikinci bölümünü ise sahanın yanındaki binanın balkonuna çıkarak geniş açıdan izledi. Jose sık sık notlar aldı.

3 YILDIZA ÖZEL İLGİ

Jose Mourinho, dünkü idman öncesinde ve sonrasında Edin Dzeko, Fred ve Jayden Oosterwolde'yle özel olarak ilgilendi. Sık sık üç yıldıza muhabbet etti.

ÇOCUKLAR SIKI ÇALIŞIYOR

Mourinho, dünkü antrenmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Portekizli teknik adam, açıklamasında, "Medya ve Fenerbahçe ailesi için açık antrenman. Çocuklar sıkı çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Lugano'yla oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçlarının tarihleri ve saatleri belli oldu. İlk maç 23 Temmuz Salı günü TSİ 21.30'da deplasmanda. Rövanş ise 30 Temmuz Salı günü 20.00'de.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2024 11:26

İLGİLİ HABERLER