Spor
  • 26.6.2024 11:22

Rafa Silva : "Beşiktaş'a karşı oynadım"

Rafa Silva'nın ilk sözleri! "Beşiktaş'a karşı oynadım"
Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva, "Burayı seçmem kolay oldu. Beşiktaş'a karşı oynamıştım. Taraftarın atmosferini, nasıl bir atmosfer yarattıklarını çok iyi biliyorum. O yüzden çok heyecanlıyım." dedi.

Beşiktaş, Rafa Silva transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlıların yeni transferini taşıyan uçak İstanbul'a indi.

Beşiktaş'ın yeni transferi yeni sezon formasıyla uçaktan indi. 

Rafa Silva ilk açıklamasında; "Taraftara verebileceğim söz zaferler ve kupalar kazanmak için olabildiğince çok çalışacağım. Bunun sözünü verebilirim. Burayı seçmem kolay oldu. Beşiktaş'a karşı oynamıştım. Taraftarın atmosferini, nasıl bir atmosfer yarattıklarını çok iyi biliyorum. O yüzden çok heyecanlıyım. Zaferler kazanmak ve kupalar kazanmak için söz veriyorum. Büyük mutlulukla giyiyorum bu formayı. Herkese teşekkür ediyorum destekleri için. Taraftarımızla beraber zaferler kazanmak için buradayız." dedi. 

Yeni sezon forması hakkında konuşan Silva; "Formayı ilk ben giyiyorum. Daha da çok giyeceğim. En önemlisi bu forma üstümdeyken de büyük zaferler kazanırken terleteceğim. Burada olmak benim için çok önemli. Sayın başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum bana güvendi. Taraftarlarımızla beraber zaferler kazanmak için buradayım." ifadelerini kullandı. 

Feyyaz Uçar ise; "Uzun süredir devam eden görüşmeler sonunda Portekiz'in ünlü yıldız oyuncusu Rafa Silva'yı getirdik. Bizzat Hüseyin başkanımız kendi alıp getirdi. Kendisine hoş geldin diyoruz. Bundan sonraki süreci hep beraber izleyeceğiz." sözlerini sarfetti. 

Güncellenme Tarihi : 26.6.2024 11:23

İLGİLİ HABERLER