Asayiş
  • 8.9.2004 04:42

KARISI TARAFINDAN ALDATILDIĞINI DÜŞÜNEN BABADAN KIZININ ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ TÜYLER ÜRPERTEN İDDİA!..

1.5 yaşındaki kızı tarım ilacından ölen baba, savcılığa başvurarak, ‘Kızımı, benden kurtulmak isteyen eşim zehirledi, anne ve babası da ona yardım etti’ iddiasında bulundu.

MERSİN’in Ayvagediği Beldesi, Sinap Yaylası’nda önceki gece, 1.5 yaşındaki Büşra Köroğlu içtiği tarım ilacından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan küçük kız kurtarılamadı. Kızının; eşi, kayınvalidesi ve kayınpederinin evde olduğu bir sırada tarım ilacı içmesinden şüphelenen Ali Köroğlu (24), olayın cinayet olduğunu ileri sürdü.

Kuzenleri dövdü

Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Ali Köroğlu, ‘Eşim Figen’le aramızda problem var. Hatta eşimin beni aldattığını düşünüyorum. Birkaç kez telefonla biriyle konuşurken yakaladım. Eşimin anne ve babası da bizi ayırmak istiyordu. Benden kurtulmak için eşime yardım edip çocuğumu zehirlediler’ dedi. Eşinin iki kuzeninin yumruklu saldırısına uğrayan Ali Köroğlu, polise sığındı.

Şurup diye içirmiş

Ali Köroğlu’nun ifadesi üzerine Figen Köroğlu (22), annesi Sabır ve babası Mustafa Sünger gözaltına alındılar. Kayınvalide Sabır Sünger’in savcıya verdiği ifadede, ilacı çocuğa farkında olmadan şurup diye içirdiklerini söylediği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  


Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:53

İLGİLİ HABERLER