Gündem
  • 27.8.2024 14:30

Kartal'dan Nicolas Cozza atağı!

Şampiyonluk yarışı için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ın, geçen sezon Nantes’ta kiralık oynayan 25 yaşındaki Nicolas Cozza için devreye girdiği öğrenildi.

Eksik bölgelerini bir bir tamamlayan Beşiktaş'ta gözler şimdi de sol beke çevrilmiş durumda. Çok sayıda isimle temas halinde olan Siyah-Beyazlılar için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Başta L'Equipe olmak üzere çok sayıda yayın organında yer alan haberlere göre yönetim, Wolfsburg formasını giyen Nicolas Cozza ile ilgileniyor. Takvim'in haberine göre, 25 yaşındaki Fransız oyuncu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Ligue 1 ekibi Nantes'ta kiralık olarak forma giymişti.

İlk devre Wolfsburg'ta 7 maçta oynayan Cozza ikinci devre de Nantes adına 13 karşılaşmada görev yaptı. Kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için Alman kulübüne kiralama teklifi yapıldığı öğrenildi. Wolfsburg'un bu teklife sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Montpellier altyapısında futbola başlayan İtalyan asıllı Nicolas Cozza 2023'te 500 bin Euro'ya Wolfsburg'a transfer oldu. Tecrübeli futbolcu stoperde de oynayabiliyor. (Fotomaç)

Güncellenme Tarihi : 27.8.2024 14:31

İLGİLİ HABERLER