Gündem
  • 2.2.2024 10:50

Kassam'ın keskin nişancısı İsrailli binbaşıyı böyle vurdu

El Kassam, Gazze şehrinin batısında işgal araçlarının hedef alındığı ve İsrailli bir subayın keskin nişancısının hedef alındığı sahneleri yayınladı..

KESKİN NİŞANCI BİNBAŞIYI TEK ATIŞLA VURDU

Filistinli gruplar, Gazze'nin kuzeyi, merkezi ve güneyinde İsrail işgal ordusuyla çatışıyor. Perşembe günü Gazze'den İsrail'in güneyine roket ve top mermileri ateşlendi.

İsrail işgal birliklerinin Gazze Şeridi'nin en güneyinde yer alan Refah'ta bir operasyona hazırlanması, Mısır'la Tel Aviv'i karşı karşıya getirdi. Zira, sınır hattındaki Philadelphia Koridoru fazlasıyla hassas.

Kahire yönetimi, Refah'taki bir saldırı dalgasının Sina Çölü'ne mülteci akını başlatmasından kaygı duyuyor ve bunu savaşın başından beri defalarca dile getirdi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları ise, Gazze'nin kuzeyindeki Tel el Hava'da bir keskin nişancının İsrail askerini vurduğu görüntüyü paylaştı.



 

Özel sniper operasyonunun videosunda vurulan, bir İsrail binbaşısı. İsrail ordusu, Perşembe günü Şaldağ biriminin önde gelen subaylarından binbaşı rütbesindeki bir askerin öldüğünü duyurmuştu.

Güncellenme Tarihi : 3.2.2024 16:31

İLGİLİ HABERLER