Gündem
  • 22.5.2021 12:37

Kumpasçı AA muhabiri Musab Turan Pensilvanya'ya naklen yayın yaptı

Bütün ailesi FETÖ'den sicilli olan Kardeşi FETÖ'den hapiste olan AA muhabiri Musab Turan'ın, bakanlara kurduğu kumpas için özel olarak hazırlandığı belirlendi.
Toplantıdan önce bilgisayarından canlı yayın için hazırlık yapan kumpasçı muhabirin
FETÖ'nün 2016'da Karlov Suikastinde medya ayağının yürüttüğü yöntem ile bugün AA muhabirinin kullandığı yöntem arasında çarpıcı benzerlikler olduğu ortaya çıktı. Planlı adımlar atan AA muhabiri Musab Turan'ın, provokasyon öncesi canlı yayın için dikkat çeken girişimlerde bulunduğu belirlendi.
Kendi kurumuna basın toplantısını canlı yayınlaması için baskı kuran başarısız olunca da canlı yayın içini kendi cep telefonundan yaptı.
Bakanlara soru sorurken canlı yayın yaptığı cep telefonunu bilgasayarının üzerinde gizleyen Turan, planlı bir tezgaha imza attı.
Musab Turan'ın kumpasından önceden haberdar olan Amerika'daki FETÖ'cüler bu sayede olup bitenleri canlı olarak izledi.
Pensilvanya'daki sarayın da olayı canlı izlediği öğrenildi.
FETÖ'cüler tarafından alkış ve naralarla karşılanan kumpas, firari hainleri sevince boğdu.
Vatan hainleri Twetter sayfalarında Musab Turan'a övgüler yağdırarak, "Gerçek bir hizmet eri" ifadesi kullandı..

Resim

CANLI YAYIN YAPITĞI TELEFONU BAKANLARDAN BÖYLE SAKLAMIŞ

Türkiye gündemini sarstı! O muhabiri Anadolu Ajansı'na kim almıştı?

Türkiye gündemini bir anda değiştiren Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan’ın kim olduğu ve ne zaman AA’ya girdiği merak konusu oldu…

Bakan Varank ile Pakdemirli’ye sorduğu Süleyman Soylu sorusu nedeniyle gündeme bomba gibi düşen AA muhabiri Musab Turan’ın Anadolu Ajansı’na Kemal Öztürk’ün AA Genel Müdürlüğü döneminde girdiği ve ailesinin FETÖ ile iltisaklı olduğu öğrenildi.

AİLESİ FETÖ BAĞLANTILI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin ortak basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilgili soru sorarak gündemi altüst eden Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu iddia edildi.

Musab Turan’ın polis olan ağabeyi T.T’nin Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildiği, ablası B.U’nun da ihraç edilen FETÖ’cülere ATM üzerinden kartsız para gönderdiği öne sürüldü.

KEMAL ÖZTÜRK DÖNEMİNDE AA’YA GİRDİ

Kemal Öztürk’ün AA Genel Müdürü olduğu dönemde açılan Anadolu Ajansı Haber Akademisi'ni 2011-2012 yıllarında bitirerek AA bünyesine katılan Musab Turan, 9 yılı aşkın bir süredir AA’da görev yaptı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİTABINI TANITMIŞ

Ayrıca Musab Kaya’nın, "İnovasyon" adında bir kitap da yayınladığı öğrenildi.

FOX TV’de Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya’nın, Musab Turan'ınKitabının tanıtımını, "Benim genç, başarılı bir meslektaşım" diyerek yaptığı belirtildi.

BAKAN VARANK: "SEN ŞOV YAPMAK İSTEMİŞSİN..."

AA muhabirinin salonu buz kestiren sorusu karşısında sakin bir tavır sergileyen Bakan Varank şöyle konuştu:

“Sen maskeli balo yapıyorsun. Üç buçuk yaşındaki bir çocuğu bu kadar siyasi konularla ilişkili... Sen şov yapmak istemişsin ben cevabını vereyim. AK Parti iktidarının en büyük özelliği Türkiye'de her türlü illegal yapıyla mücadele ederek 19 yılda iktidarını sağlamlaştırmasıdır. Bizim illegaliteyle herhangi bir kanunsuz yapıyla bir ilişkimiz olması mümkün değil.

Bir takım gayriciddi insanların, yasal olmayan işlere bulaştığı kamuoyunda herkes tarafından bilinen insanların açıklamalarını dikkate alıp, eğer Türkiye Cumhuriyeti devletinin bakanlarının resmi açıklamalarını ciddiye almıyorsanız orada problem var demektir.”

“Bu ifadelerinizi hoş bulmadığımı tekrar söylemek istiyorum. AK Parti'nin illegaliteyle işi olmaz” diyen Varank, “Türkiye'den kaçmış, illegal faaliyet içerisinde olduğunu geçmişten beri kamuoyunun da bildiği bir insanın açıklamalarına göre siyaset yapılmaz. Biz siyasetimizi millete hizmet için yapıyoruz” diye konuştu.

Bakan Varank ile Bakan Pakdemirli'ye yönelttiği sorusunu kayda alan Turan, bunu ilk başta Instagram’dan paylaştı, ardından da sildi.

Güncellenme Tarihi : 23.5.2021 00:39

İLGİLİ HABERLER