Ekonomi
  • 12.2.2024 14:19

Motorine zam geliyor!

Benzin fiyatı ve motorin fiyatları (mazot fiyatı) başta olmak üzere akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petrol haftaya düşüşle başlarken sektör temsilcilerinden yeni haber geldi. Buna göre yarından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatları için zam bekleniyor. Peki akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan petrol piyasasında neler yaşanıyor? Motorin fiyatları için ne kadar zam yapılacak? Benzin ve mazot fiyatı bugün ne kadar?

Akaryakıt fiyatları değişiyor. Motorin fiyatları için zam beklenirken, akaryakıt üzerinde etkili olan brent petrol tarafında düşüşler gözlemleniyor.

YARINDAN İTİBAREN MOTORİNE ZAM GELİYOR

Gözler brent petrol tarafında yaşanan dalgalanmalarla değişen benzin ve mazot fiyatı için gelecek indirim, zam haberine çevrilmişken sektör temsilcilerinden yeni haber geldi. Buna göre yarından itibaren geçerli olmak üzere motorine zam geliyor. Peki mazot fiyatı için ne kadar zam yapılacak? Petrol fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

PETROL HAFTAYA DÜŞÜŞLE BAŞLADI

Petrol, İran dışişleri bakanının İsrail-Hamas anlaşmazlığının diplomatik çözüme yaklaştığını işaret etmesinin ardından geçen haftaki yükselişin ardından düştü.

MOTORİNE ZAM GELİYOR

Motorin fiyatları (mazot fiyatı) için yarından itibaren geçerli olmak üzere 2,56 TL zam bekleniyor. Böylece motorin fiyatları İstanbul'da 44 TL'yi, Ankara ve İzmir'de 45 TL'yi aşacak.

Güncellenme Tarihi : 12.2.2024 14:22

İLGİLİ HABERLER