Spor
  • 11.6.2024 10:18

Mourinho Galatasaray'ı büyük ters köşe yaptı.

Kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Mourinho'dan büyük bir hamle geldi. Ünlü teknik adam ilk transferi için anlaşma sağlarken, Galatasaray'a büyük ters köşe yaptı.

Ünlü teknik adam ilk transferi için anlaşma sağlarken, Galatasaray'a büyük ters köşe yaptı. 

MOURINHO TRANSFER AVINDA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli kulübe imza attıktan sonra İstanbul'da birkaç gün geçirdi ve ardından önce Londra'ya, sonra da Portekiz'e gitti.

RAFA SILVA SORUSU

Jose Mourinho'nun verdiği röportajda tecrübeli teknik adama, Rafa Silva'nın Fenerbahçe'ye transfer ihtimali soruldu. Portekizlinin yanıtı ise bir anda gündeme oturdu.

'GALATASARAY'A TRANSFER OLMAYA YAKIN'

Jose Mourinho verdiği röportajda, "Rafa Silva, Fenerbahçe'ye gelecek mi?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Rafa Silva, bence harika bir oyuncu. Ancak onun, Galatasaray'a transfer olmaya yakın olduğunu duydum."

AL SHABAB İDDİALARI VARDI

Rafa Silva, son dönemde Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile anılıyordu. Benfica ile sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek olan Rafa Silva'nın geçtiğimiz günlerde yer alan haberlerde adı bu kez Suudi Pro Lig kulübü Al Shabab ile anılıyordu.

31 yaşındaki ofansif orta saha ve kanat oyuncusunun, Suudi kulübü ile üç yıllık imza atacağı iddia edilmişti. Ancak Jose Mourinho'nun açıklamalarının ardından gözler yeniden Galatasaray'a çevrilirken, yılın bombası patladı.

MOURINHO'DAN G.SARAY'A BÜYÜK TERS KÖŞE

Mourinho'nun Rafa Silva'nın Galatasaray'a yakın açıklamaları sonrası, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncu ile anlaştığı iddia edildi.

RAFA SILVA FENERBAHÇE'DE

Gazeteci Fabrizio Romano, katıldığı Sky Sports canlı yayınında Fenerbahçe'nin Rafa Silva'yı transfer ettiğini duyurdu.

22 GOL 15 ASİST

Rafa Silva, geçtiğimiz sezon Benfica forması ile tüm kulvarlarda toplamda 52 karşılaşmaya çıktı. 31 yaşındaki futbolcu, söz konusu 52 maçta rakip fileleri 22 kez havalandırdı.

15 de asist yapan yıldız futbolcu böylelikle toplamda 37 gole direkt katkı sağlamış oldu.

Benfica, Rafa Silva'nın gol yükünü çektiği sezonu şampiyon Sporting CP'nin ardından 80 puanla ikinci sırada tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 11.6.2024 10:28

İLGİLİ HABERLER