Spor
  • 4.2.2021 15:14

Mustafa Cengiz : Bana yandaş diyorlar, desinler ben Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim

Devre arası transfer döneminde Halil Dervişoğlu, Henry Onyekuru, DeAndre Yedlin, Gedson Fernandes ve Mostafa Mohamed gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor. Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye gönderme geldi.

GEDSON FERNANDES TRANSFERİ

Emin'i ve Ali Yavuz'u niye sormuyorlar? Çünkü kalpleri fesat. Kendisi ne düşünüyorsa, ne şeytanlık yapıyorsa bizi de öyle görüyor. Bunun aksini kanıtlayın ben görevi bırakayım. Erencan için karşı kulüp memnun olmazsa aynı parayla geri alabileceğiz. Bunun da maddesini koyduk... O çocuğa da bu güvenceyi verdik. Biz Gedson transferini 3'te 4'te girdik. Hiç merak ettiniz mi neden geç girdik? Çünkü, kurlar 3'te güncellendiği için üç kuruş da oradan faydalanalım istedik. Biz o kadar hassas, dikkatli davrandık.

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ben, devlete teşekkür ediyorum. Adam bana, ''Yandaş'' diyor. Yok ya, sen dürüst olacaksın, hangi siyasi görüşte olursan ol dürüst olacaksın. Yiğidin hakkını inkar etmeyeceksin. Ben Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Eski Hazine ve Maliye Bakanımıza teşekkür ediyorum."

BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASI

Daha imzalamadık Bankalar Birliği anlaşmasını. 'İmzalama' diye bizi mahkemeye verdiler. Sinirim bozuldu. 'Kayyum atansın' denen nebakarlar bizi mahkemeye verdi. Ne kadar teminat varsa benden önce verildi zaten... Bre gafil! Bre aymaz! Muhalifler, yaptıklarımıza teşekkür etmemek için 'Galatasaray'ın adı büyük' diyorlar. Sanki Nijerya, sanki Kızıl Haç yaptı bunları.

"FATİH TERİM'İ TEBRİK EDİYORUM"

Scout ekipleri olmayan kulüpler var. Biz, kime talip olsak hemen o futbolcu ile ilgilenmeye başlıyorlar. Hocam açıklamalarında çok güzel bir ironi yaptı. Bir daha bizi beklemeyin diyor. Ben önceden listeyi vereyim de dersine ona göre çalışın diyor. Tebrik ediyorum hocamı da güzel bir ironi oldu.

Güncellenme Tarihi : 4.2.2021 18:00

İLGİLİ HABERLER