Asayiş
  • 3.7.2021 12:20

Necla ve Metin Büyükşen cinayetinin sırrını hipnoz çözecek!.. Büşra konuşacak

Türkiye Müge Anlı'da Büyükşen cinayetini konuştu! İşte en çarpıcı detaylar...

Son dakika haberi: Türkiye, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te masaya yatırılan Büyükşen cinayetine kilitlendi. Osman Büyükşen, Büşra Büyükşen ve Uğur Büyükşen günlerce konuşuldu. İşte sırlarla dolu çifte cinayetin çarpıcı detayları...

Türkiye'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert ile birlikte tanıdığı Osman Büyükşen, 3 yıl önce öldürülen anne ve babasının katillerini bulmak için programa katıldı.Müge Anlı ve ekibi canlı yayında korkunç cinayeti aydınlatmak için yoğun çaba harcarken, Dr. Osman Büyükşen'in sinir krizi geçirdiği ve Müge Anlı'nın gözyaşlarını tutamadığı anlar, yürek burkmuştu.

Cinayetin üzerinden yaklaşık 3 yıl geçmesine rağmen katilin bulunmaması çocukları gözyaşlarına boğarken Müge Anlı ise programda mehir cinayeti olarak geçen konunun aydınlatılmasını sağlıyor.

Konya'da meydana gelen olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü.

21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı.

ÖZEL EKİP KURULMUŞTU!

Evlerinde hunharca öldürülen Büyükşen çiftinin katilleri henüz bulunamadı. Olaya ilgili 'özel ekip' kuruldu. Konu araştırılıyor.

ADETA YALVARDI!

İddialar hem Büşra Büyükşen'i hem de Uğur Büyükşen'i kızdırdı.

Uğur Büyükşen anne babasının ölümünün ardından eve yürüyerek geldiği söylenince çileden çıktı.Stüdyoda bağırıp ağlayan Uğur Büyükşen isyan etti ve kardeşi Büşra Büyükşen'e adeta yalvardı.Ardından Büşra'ya abisi Uğur Büyükşen'den de sert tepkiler geldi.

'ŞU AKLINI BAŞINA AL'

Uğur Büyükşen kardeşi Büşra'ya "Şu aklını başına al beni de sürüklüyorsun, kendine gel. İtiraf edeceksen et artık sinir hastası oldum. Ben de zan altındayım yeter artık" diyerek isyan etti.

HiPNOZLA KONUŞTURACAKLAR!

Müge Anlı, anne ve babasının ölümünde baş şüpheli haline gelen Büşra Büyükşen'in hipnozla konuşturulacağını duyurdu.Sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 2.5 yıl önce Konya'da Necla - Metin Büyükşen cinayetinin işlendiği programa, olay anında evde olan ve ölü taklidi yaparak kurtulduğunu söyleyen Büşra Büyükşen de katıldı.

Hayatını kaybeden çiftin kızları olan Büşra, çelişkili ifadeleri ile cinayetlerin de şüphelisi konumuna geldi. Müge Anlı, son programda Büşra'ya bir jandarma ve doktor eşliğinde hipnoz yönteminin uygulanacağını söyledi.

JASAT ekipleri ise Büşra başta olmak üzere tüm aile üyelerinin yeniden ifadelerini alacak.


 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 4.7.2021 01:13

İLGİLİ HABERLER