Medya
  • 23.11.2004 00:12

OKAN BAYÜLGEN'E SERT ELEŞTİRİLER!..

Cengiz Semercioğlu'nun Hürriyet'teki yazısı:

NTV bu işe ne diyor?

Bu köşeyi sürekli Okan Bayülgen’i kötülemek için kullanıyormuşum. İddianın sahibi Okan’ın kendisi, NTV’deki programında söyledi.

Oysa ben 9 Kasım’da burada demiştim ki; ‘Bu köşede ve televizyon programımda Okan’a yanıt vermeyeceğim’.

Çünkü bunun kişisel bir mesele olduğunu düşünüyorum. O ne kadar programlarında etse de ben kişisel meselelerle bu köşeyi işgal etmem.

Bu yazı da Okan’la değil, NTV ile ilgili olduğu için yazıldı.

Herkes Bunu Konuşuyor adlı programın Okan Bunu Konuşuyor’a dönüşmesi hakkında NTV yönetimi ne düşünüyor çok merak ediyorum.

NTV bu işlerde hassasiyeti en yüksek olan kanaldır. Habere bakış açısında ve programlarında çok ciddi ilkeleri vardır, binaya adım attığınızda dahi bunu hissedersiniz. Bırakın kişisel kavgaların ekranına taşınmasını, programlarında hararetli tartışmalardan, polemiklerden, söz hakkı doğuracak sataşmalardan ısrarla kaçar.

Yüzbinlerce dolar dökseniz, ekranını kimseye kullandırmaz!

NTV’yi NTV yapan da bu yazılmamış ilkeleridir.

Bu yüzden Herkes Bunu Konuşuyor’u şaşkınlıkla izliyorum.

Benim hakkımda söylenenleri geçtim.

Programa katılmayan Asaf Savaş Akad için ‘kafayı üşüttü’ dendi. O Asaf Savaş Akad ki, NTV’nin yıllardır en prestijli programlarından birine imza atıyor. Ama bir ay önce başlayan bir programda ‘kafasını sıcak tutması’ tavsiye ediliyor.

Yine NTV’nin hava durumu sunucusu Gökhan Abuz yerden yere vuruldu, programa katılmayan Reha Muhtar televiyonda bütün kötülüklerin anası olarak eleştirildi.

Son programda da kendi hakkında kötü haber yapan Kumsal dergisini eleştirdi Okan.

Neler oluyor allah aşkına?

İzlediğimiz NTV mi, yoksa başka bir kanal mı?

Yoksa NTV’nin yayın ilkeleri, ‘İsteyen aklına geleni söyler’ şeklinde değişti de bizim mi haberimiz yok?

NOT: Cumartesi gecesi Zaga’yı izlemedim, duydum ki hakarete dökmüş Okan işi. Kaseti izledikten sonra gereğini yapacağım. Okan’ın tüm bunları yayından kalkan dizisini eleştirdiğim için yaptığını biliyorsunuz. Usta oyuncu Erol Günaydın’ın dünkü Sabah’ta diziyle ilgili görüşlerini okuyunca, benim eleştirilerimin hafif kaldığını gördüm. Bakın ne diyor Erol Günaydın;

‘Okan Bayülgen’in dizide oynadığı kadını hiç beğenmedim. O kadın değil, Maslak’tan alınmış bir travesti. İnsanı yoruyor üstelik. Ojeyle, makyajla bu işler olmaz. Bir kadını oynarken çok ciddiye almak lazım. İyi oynayan var, oynayamayan var. Okan Bayülgen’in dizisinin orijinalini seyrettiniz mi Robin Willams’dan? Muhteşem oynuyor... Okan Bayülgen bu işi ciddiye almıyor.’

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:19

İLGİLİ HABERLER