Medya
  • 3.6.2024 11:58

Sapık Selahattin seri tecavüzcü çıktı!

Müge Anlı, bugünkü canlı yayında sapık Selahattin Yalnız'ın yaptığı iğrençlikleri tek tek anlattı. Üvey kızı ile kızının 2 arkadaşına yıllarca cinsel istismarda bulunan Selahattin Yalnız'ın Avustralya'da birçok kez evlendiği ve 11 çocuğu olduğu ortaya çıktı. Yalnız'ın, komşularının kızına da tecavüz ettiği ve doğan bebeğin bir doktora evlatlık olarak verildiği anlaşıldı. Sapık Selahattin Yalnız'ın dayısı ise canlı yayına telefonla bağlandı. Selahattin'in öz çocuklarına da cinsel istismarda bulunduğunu anlattı

Müge Anlı tek tek anlattı: Sapık Selahattin seri tecavüzcü çıktı! Öz çocuklarını da istismar etmiş!

ANNE: GÖRDÜM AMA SESİMİ ÇIKARAMAZDIM
Savcı Selahattin'i cinsel istismar, anneyi de suça iştirak suçlamasıyla mahkemeye sevk etti. Anne Fitnat, "Kızların yaşadıklarını ben gördüm ama sesimi çıkaramazdım. Selahattin önce benim, sonra kızımın kocasıydı" demiş. Fitnat serbest bırakıldı. O da biraz tartışmalara yol açtı.

Anne stüdyomuzda olacak seninle görüşmek istiyor Figen. Derdini anlatmak istiyor. Gizem, savcımızın talimatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl müdürlüğünce koruma altına alındı.

Müge Anlı tek tek anlattı: Sapık Selahattin seri tecavüzcü çıktı! Öz çocuklarını da istismar etmiş!

SAPIK SELAHATTİN'İN 11 ÇOCUĞU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Selahattin tutuklandı. Mahkemede yaptıklarını inkar etmiş. Selahattin ile ilgili size bambaşka bir şey anlatacağım. Meğerse Avustralya'ya gitmiş bu. Bir sürü de çocuğu var bu adamın. Bizim saydığımız 11 tane. 3 tane mi 4 tane mi ne karısından. Gayrimeşru çocuğu var onu vermişler yurda.MÜGE ANLI "AVUSTRALYA'YA GİTMİŞ ORALARI DA KARIŞTIRMIŞ"
Dün Avustralya'dan bizi aradılar. Adama bak bir de kalkmış Avustralya'ya da gitmiş. Bizim babamız Fatih'ten Taksim'e gidemez. Avustralya'ya gitmiş Bir de oraları da karıştırmış oralardan sınır dışı edilmiş.

İLK EŞİNİ KALÇASINDAN BIÇAKLAMIŞ, AKIL HASTANESİNDE KALMIŞ
İlk eşiyle 6 ay evli kalmış ilk eşini darp etmiş kalçasından bıçaklamış. Avustralya'da akıl hastanesinde 10 gün yatmış. İkinci olarak Kıbrıslı biriyle evlenmiş

Güncellenme Tarihi : 3.6.2024 12:01

İLGİLİ HABERLER