Asayiş
  • 17.6.2021 10:43

SAS'taki gasp ve cinayet araştırılıyor

Gasp olayından sonra ablasını aramış: Sibel gitti, ben de gidiyorum

Eski eşi Sibel Koçan'ın gaspçılar tarafından öldürülmesinin ardından intihar eden Süleyman Aydın'ın son olarak ablasını aradığı belirlendi.

SAS Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Koçan (40), önceki gün içinde 3.3 milyon lira bulunan çantayı İstanbul Ataşehir’de bulunan şirkete getirdiği sırada gaspçıların saldırısına uğramıştı. Çantayı alan kar maskeli gaspçılar Sibel Koçan’ı başından vurarak öldürmüşlerdi. Sibel Koçan’ın holding ortağı olan eski eşi Süleyman Aydın da, olaydan birkaç saat sonra Ataşehir’de kaldığı rezidansın 32. katından atlayarak intihar etmişti.

Süleyman Aydın’ın son telefon konuşmasını ablasıyla yaptığı ortaya çıktı. Aydın’ın ablası görüşmeyi, “Sesi çok kötüydü. ‘Sibel gitti, ben de onun yanına gidiyorum’ dedi” diye anlattı.

PARA REZİDANSTAYMIŞ

Öte yandan Sibel Koçan’ın çantasındaki parayı bankadan değil, eski eşinin intihar ettiği rezidanstan alarak şirkete geldiği tespit edildi. Sibel Koçan ile Süleyman Aydın’ın aynı rezidansta farklı dairelerde yaşadıkları belirtildi.

SAS Holding’in yönetim kurulu üyesi Sibel Koçan (40), içerisinde 3.3 milyon lira bulunan çantasını gasp eden bir grup tarafından başından vurularak öldürüldü. Sibel Koçan’ın eski eşi ve holdingin ortağı Süleyman Aydın da birkaç saat sonra 32’nci kattan atlayarak yaşamına son verdi.

Cipiyle saat 10.00 sıralarında Küçükbakkalköy’deki holding binasına gelen Sibel Koçan’ın yanına, maskeli 3 kişinin bulunduğu bir otomobil yanaştı.

Otomobildeki iki kişi aşağı inerek para dolu çantayı almaya çalıştı. Sibel Koçan elinde tuttuğu çantayı vermemek için direndi. Aydın Mert de müdahale edince arbede çıktı. Gaspçılardan biri tabancayla Sibel Koçan’ı başından vurdu. Gaspçılar çantayı alarak kaçtı.

ESKİ EŞİ İNTİHAR ETTİ

Ambulansla hastaneye kaldırılan Sibel Koçan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olay yerine gelerek detaylı inceleme yaptı. Şirket çalışanlarının ifadeleri alındı. Gaspçıların kullandığı otomobilin plakasının sahte olduğu ortaya çıktı.

Polisin çalışması sürerken, Sibel Koçan’ın eski eşi ve iş arkadaşı olan Süleyman Aydın Ataşehir’deki bir rezidansın 32’nci katındaki dairesinden atlayarak yaşamına son verdi. Polis her iki olayın bağlantısını çözebilmek için çalışmalara başladı.

 

Güncellenme Tarihi : 17.6.2021 10:48

İLGİLİ HABERLER