Gündem
  • 2.6.2021 19:22

Sedat Peker'in ortağı Mısır'a kaçarken Havaalanında yakalandı

Boban Tomovski kimdir? Sedat Peker'in adamı Boban Tomovski yakalandı mı?

Birleşik Arap Emirlikleri'ne firar ettiği iddia edilen suç örgütü lideri Sedat Peker Sedat Peker’i Makedonya'da koruyup kollayan Uyuşturucu baronu Boban Tomovski yakalandı..

Makedonya, Üsküp'te Sedat Peker ile sık sık toplantılar düzenleyen uyuşturucu kaçakçısı Tomovski'nin, Türkiye üzerinden Mısır'a gitmek üzere olduğu belirlendi.

Sosyal medya hesaplarında Peker ile birlikte birçok paylaşımı bulunan Tomovski'nin, Türkiye’ye çok sayıda giriş ve çıkış kaydı olduğu ortaya çıktı.

Peker hakkında başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli olabileceği değerlendirilen Tomovski'nin adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından deport işlemleri uygulanması amacıyla Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildiği ifade edildi.

CNN Türk'ün haberine göre, ayrıca organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Makedonya'da kaldığı dönemde Pomoski'nin yanında kaldığı ileri sürüldü.

Makedon uyuşturucu baronu Boban Pomoski Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. Pomoski, transit olarak Mısır'ın Başkenti Kahire'ye gidecekti. Ancak polis ekiplerinin dikkatinden kaçamadı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalanan Pomoski, Türkiye’de bir suça karışmadığı için Makendonya'ya sınır dışı edilmek için İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Güncellenme Tarihi : 2.6.2021 19:32

İLGİLİ HABERLER