Gündem
  • 11.8.2024 14:40

Süper yat ve Jetle dolaşan Acun Ilıcalı geçen sene hiç vergi ödememiş

Kaçak yayın izleyenlere 'hırsız' diyen Ilıcalı'dan vergi skandalı! Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya, geçen yıl hiç vergi ödememiş. Vergilerini niye ödemiyorsun Acun?

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya geçen yıl hiç vergi ödemedi. 2020 ve 2021 yıllarında ödediği toplam vergi ise 3,8 milyon TL oldu.

Acun Ilıcalı hakkında bomba iddia. Geçen yıl hiç vergi ödememiş…

İş insanı Acun Ilıcalı'nın geçen yıl vergi ödemediği iddia edildi.

Sosyal medyada birçok şirketin vergi ödemediği iddiaları üzerine Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçmişti.

Dijital vergi levhaları paylaşılarak özellikle iktidara yakın olduğu iddia edilen iş insanlarına ait Cengiz Holding, Demirören Medya, Turkuvaz Medya, Rönesans, Çalık Holding, Kalyon İnşaat, Kolin İnşaat gibi büyük mükelleflerin de vergi ödemediği ileri sürülmüştü.

İş insanı Acun Ilıcalı hakkında bomba bir iddiada bulunuldu. Paylaşılan dijital vergi levhasında Ilıcalı’nın 2023 yılında vergi ödemediği görülüyor.

İddiaların doğru olup olmadığı ise bilinmiyor. Acun Medya’dan veya Acun Ilıcalı’dan konuyla ilgili ise henüz bir açıklama gelmedi. İddialar sosyal medyayı salladı.

SELÇUK GEÇER DE LİSTE PAYLAŞMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Selçuk Geçer birçok şirketin vergi ödemediğini öne sürerek bir liste paylaşmıştı. Listede Tüvtürk'ten Limak yapıya, Gediz Elektrik'ten Atasay'a bir çok şirketin olduğu görüşmüştü.

 

Güncellenme Tarihi : 11.8.2024 15:08

İLGİLİ HABERLER