Yaşam
  • 9.9.2006 12:05

TECAVÜZ ÇETESİNİN LİDERİ 16 YAŞINDAKİ KIZ ÇIKTI!..

 

ABD'nin Milwaukee kentinde 18 erkek çocuğun, 16 yaşındaki bir kız çocuğunun liderliğinde 11 yaşındaki bir kıza zorla oral seks yaptırması olay yarattı. Olayla ilgili olarak şimdilik sadece tecavüz çetesinin lideri olan kız ile 15 yaşındaki bir erkek çocuk suçlandı.

Emirleri o verdi
Tecavüz kurbanı kız mahkemedeki ifadesinde, bir erkek gibi giyinen ve davranan 16 yaşındaki çete liderine ilgi duyduğunu söyledi.
Kayıtlara göre 11 yaşındaki kurban ve iki erkek arkadaşı, 16 yaşındaki kızın evine gittiler. Kurban kız burada 3 erkek çocuğuna zorla oral seks yaptı. 16 yaşındaki kızın evde bulunan 40 yaşındaki dayısı da küçük kızla seks yaptı. Dayının ifadesine göre yeğeni bu sırada 11 yaşındaki kurbana ne yapması gerektiğini söylüyordu. Küçük kız daha sonra evin bodrumuna indi ve burada bulunan 15 erkek çocuğu, küçük kızla oral seks yaptı.
Pazartesi günü kentin kuzeyindeki bir evde meydana gelen olayın ortaya çıkmasının ardından konuşan "Project Respect" isimli mahalle geliştirme kuruluşunun yöneticisi Barbara Nuell-Moore, "Nutkum tutuluyor. Duygusuz bir şiddet eylemi. İnsanlık dışı" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:37

İLGİLİ HABERLER