Spor
  • 5.9.2023 15:58

Tete ile ilgili şok gerçek!

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarına devam eden Galatasaray, bir yandan da transfer bombalarını peş peşe patlattı. Birçok yıldız transfere imza atan sarı kırmızılılar, Tete transferiyle büyük yankı uyandırmıştı. Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini fesheden Brezilyalı futbolcu ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Cimbom'da flaş bir gelişme yaşandı. A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Tete ile ilgili şok gerçeği canlı yayında açıkladı. 

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini fesheden Brezilyalı futbolcu ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Cimbom'da flaş bir gelişme yaşandı.A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Tete ile ilgili şok gerçeği canlı yayında açıkladı. İşte tüm detaylar...

TETE İLE İLGİLİ ŞOK GERÇEK

Bu gelişmelerin yanı sıra sarı kırmızılıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tete ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.A Spor yorumcusu Levent Tüzemen konuya dair bilgiyi Artı Futbol programında açıkladı.

TETE İÇİN BONSERVİS ÖDENECEK!

Tüzemen, sarı kırmızılıların bonservis ödemeden transfer ettiği Tete için "Galatasaray, Tete için cüzi bir miktar bonservis ödeyecek diye duydum" ifadelerini kullandı.Böylelikle Galatasaray'ın, Tete'nin eski kulübü Shakhtar Donetsk'e az da olsa bir ücret ödeyeceği ortaya çıktı.

22 yaşındaki yıldız oyuncu şu ana kadar Galatasaray formasıyla 3 maça çıkmış ve gol ya da asist katkısı sağlayamamıştı.Sarı kırmızılılar, Sambacı futbolcuyla 2027 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Güncellenme Tarihi : 5.9.2023 18:20

İLGİLİ HABERLER