Medya
  • 17.6.2023 13:27

Üfürükçü Can Ataklı bu kez TOGG üfürdü

Desteksiz atmalarıyla ünlü Can Ataklı bu kez TOGG'a bulaştı.. bugüne kadar yaptığı bütün iddialar yalan çıkan Can Ataklı, TOGG otomobillerin fabrikan değil İtalya'dan geldiğini belirtti. yalanına kaynak göstermesi söylendiğin de, “Nereden duyduğumu sormayın duydum işte” diyerek yalanda level atladı.

Üfürükçü Can Ataklı bu kez TOGG üfürdü
Can Ataklı yine Togg'u hedef aldı! Gemlik'teki limana her gün gemilerle getiriyorlar
Bugüne kadar yerli ve milli proje karşıtlığıyla tanınan Can Ataklı yaptığı yayında yine Türkiye'nin gurur projelerinden biri olan Togg'u hedef aldı.
Ataklı YouTube hesabından yaptığı canlı yayında, "Gemlik'te bir limana her gün İtalya'dan TOGG geliyor. 100'ün üzerinde kişi biliyor, ben de öğreniyorum tabi Arabalar geliyor, önlerini bantlarla kapatıyorlar Kamera sistemi TOGG'lar geldiğinde saraydan sivil uzman ekip gelip güvenlik önlemi alınıp kapatılıyor" ifadelerini kullandı.
Kendi kendisine sorduğu "Nereden biliyorsun?" sorusunaysa tekrar kendi kendine "Nereden duydun demeyin duydum işte" şeklinde güvensiz bir cevap verdi.
BU İLK DEĞİL
Ataklı daha önce de "Togg milli değil, bir şirketin ürettiği otomobil sadece" ifadeleriyle yerli otomobili hedef almıştı.
 

Güncellenme Tarihi : 18.6.2023 00:03

İLGİLİ HABERLER