Gündem
  • 15.8.2024 11:36

Ünlü futbolcu Morata eşinden ayrıldı

Morata, eşinden ayrılma nedenlerini “Instagram” uygulamasındaki sayfasında yayınladığı bir “blog” aracılığıyla şöyle açıkladı: “Bir süre düşündükten sonra Alice ve ben ayrılma kararı aldık. harika ve saygılı bir ilişki. Birbirimizi çok sevdik ve yardım ettik. Harika yıllardı ve sonuçları şüphesiz şimdiye kadar yaptığımız en iyi şey olan dört çocuğumuzdu."

Alice Campello e Alvaro Morata, in arrivo il quarto figlio | Vanity Fair  Italia

Atletico Madrid'in eski forveti şunları ekledi: "Bu acı verici bir karar. Hiçbir zaman saygı eksikliği olmadı, sadece her şeyi yavaş yavaş zayıflatan sürekli yanlış anlamalar oldu. Alice'in kalbimde her zaman özel bir yeri olacak ve yaşadığımız her şey inanılmazdı. ve çok şey öğrendik."

Alice Campello annuncia ad Alvaro Morata l'arrivo del quarto figlio, la  reazione del calciatore

İtalyan "La Gazzetta dello Sport" gazetesinin yayımladığı habere göre, Alvaro Morata'nın, takımını etkileyecek psikolojik bir duruma gireceği korkusuyla eşinden ayrılmasının ardından Milanlı yetkililer ve "Rossoneri" taraftarlarında bir tedirginlik yaşanıyor. kariyerine yeni futbol sezonunda (2024-2025) takımla başladı.

İtalyan fenomen Alice Campello ise kocası Morata'nın adını tüm sosyal medya biyografilerinden kaldırdı ve aynı zamanda Alice Campello Morata olan adını Alice Campello olarak değiştirdi.

Kaynak: medya 

Güncellenme Tarihi : 15.8.2024 11:40

İLGİLİ HABERLER