Spor
  • 24.2.2008 19:51

UYGUN: 'BUZLU ZEMİNDE FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞTIK!'

 

Sahada iyi bir mücadele olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu: "Buz üzerinde bir şeyler yapmaya, futbol oynamaya çalıştık. Her iki takımın futbolcularını da kutluyorum. İyi bir mücadele oldu. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İlk defa evimizde berabere kaldık. Bizim açımızdan üzüntü verici. Ligdeki konumumuz itibariyle bir avantaj elde etmek istiyorduk ama olmadı. Yaptığımız mücadeleden dolayı futbolcu kardeşlerimle gurur duyuyorum."

karşılaşmayı izleyen Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'a, başkanlığının hayırlı olması dileğinde bulundu. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise konuşmasında, Sivas deplasmanında alınan 1 puanın kendileri açısından sevindirici olduğunu söyledi. Bu oyunun kritiğinin çok zor olduğunu belirten Arıca, "Saha ve hava şartları hiç müsait değil. Mücadeleye dayalı bir oyun oldu. İki takım oyuncularını kutlamak gerekir" dedi.

 

Çarşamba günü Beşiktaş ile kupa maçları olduğunu anımsatan Arıca, "Beşiktaş cuma günü oynuyor, biz pazar günü oynuyoruz. Yani bunun mantığını anlamış değilim. Karayoluyla Kayseri'ye gideceğiz, Kayseri'den İstanbul'a geçeceğiz. Önemli olan şeyler bunlar" diye konuştu.

Çaykur Rizezpor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca da, zemin ve hava şartlarının sıkıntı oluşturduğunu belirterek, "Sonuç olarak Sivas deplasmanından alınan bir puan bizim için sevindirici. Bu oyunun kritiği çok zor. Saha ve zemin şartları hiç müsait değil. Mücadele şeklinde bir karşılaşma oldu. Her iki takımın futbolcularını kutlamak gerekir" diye konuştu.
4 büyük takımlara gösterilen imkan ve olanakların Anadolu takımlarına gösterilmediğini söyleyen Arıca, "Bizim Beşiktaş ile çarşamba günü bir kupa maçımız var. Beşiktaş Cuma günü oynuyor, biz Pazar günü oynuyoruz. Yani bunun mantığını anlamış değilim. Karayolu ile Kayseri'ye oradan da uçakla İstanbul'a geçeceğiz. Önemli olan şeyler bunlar. Tekrar ediyorum; iki takımın oyuncularını da kutlamak gerekir. Bir puan bizim için sevindirici. O yüzden futbolcularımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Sivassporlu futbolcu Onur da, saha şartlarının kötü olmasından yakınarak, "Saha ve hava şartları oldukça kötüydü. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu saha şartlarında iyi oynadığımızı zannediyorum. Takım olarak iyi mücadele ettik. Pozisyona da giren takım bizdik. Rakibimizin hiçbir pozisyonu yoktu. Ama olmayınca olmuyor. Artık önümüzdeki Bursaspor maçına bakıp, oradan puan veya puanlarla dönmeyi istiyoruz" şeklinde konuştu.


Maçın son dakikalarında oyuna giren Aytaç ise, "Bu hava ve saha şartlarında yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Pozisyonlarımız vardı. Şanssızlıktan kaynaklanan nedenlerle golü bulamadık. Sonuçta elimizden geleni ve mücadelemizi yaptık. Gözümüz arkamızda değil. Önümüzdeki maçlarda da aynı mücadelemizi sergileyeceğiz. İyi oyunumuzu sergileyeceğiz. Ve önümüzdeki maçlarla galibiyetlerde devam edeceğiz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:42

İLGİLİ HABERLER