Gündem
  • 18.12.2020 01:03

Wanhaber’de Neleri Bulabilirsiniz?

Van’ın ve bölgenin en iddialı sitelerinden biri olan WanHaber, kullanıcılarına onlarca modül ile hizmet veriyor.

Manşet Gif Desteği: Yani önemli haberlerimizi hareketli maaşı gibi desteği uygulaması ile dikkat çekici bir hale getirerek haber sitemizde yayınlıyoruz. Ziyaretçilerimiz, web sitemize girdiklerinde hemen o habere yöneliyorlar.

Gelişmiş İstatistik Sistemi: Web sitemizde hangi sitenin, hangi haberin, hangi galerinin, hangi videonun, hangi makalenin ne kadar izlenmiş ise bütün bölümlerin adım adım takip edilmesi mümkündür. Detaylı istatistik ile her şeyden haberdar olmanızı sağlamaktadır.

Sosyal Medya Butonları: ziyaretçilerimiz, bizleri sosyal medya uygulamalarından takip edebilirler. Web sitemiz üzerinden sosyal medya sayfalarımıza link verilerek ziyaretçilerimizin bizleri rahatlıkla bulmaları sağlamıştır.

Otomatik Gazete manşetleri: Başta yerel gazeteler olmak üzere genel bir şekilde faaliyet gösteren bütün gazete manşetlerine wanhaber sitesinde erişim sağlamak mümkündür.

Haber İhbar Modülü: Ziyaretçilerimiz, bulundukları yerlerde karşılaştıkları ve haber niteliği taşıdığına kanaat getirdikleri olayları çekip video ya da görsel fotoğraf şekilde bizimle paylaşabilir.

Otomatik Namaz Vakitleri: Otomatik bir şekilde güncellenen namaz vakitleri ile ziyaretçilerimiz, namaz vakitlerini rahat bir şekilde öğrenebilir.

Ekonomi Portalı: Gerek Türkiye’de gerekse de dünyada meydana gelen ekonomik gelişmeleri anında van haber sitesinde bulmak mümkündür.

Sağlık Modülü: Son zamanlarda yaşamış olduğumuz koronavirüsü başta olmak üzere genel sağlık durumumuz ile ilgili meydana gelen her türlü gelişmeden ziyaretçilerimizin anında haberdar olmaları mümkündür.

Magazin Rehberi: Magazin dünyasında birbirinden çarpıcı haberleri, bol görsel öğeler ile size değerli ziyaretçilerimize aktaran wanhaber özellikle de gerçekçi bir yayın politikasını benimseyerek kişilerin özel hayatlarına saygı göstererek, tarafsız bir şekilde yayın yapmaktadır.

Politika: Siyaset, yönetim ve Ankara kulisleri başta olmak üzere siyaset ile ilgili Türkiye’nin herhangi bir yerinde meydana gelen politik bir gelişmeden hiç vakit kaybetmeden wanhaber farkı ile erişim sağlamak mümkündür.

Kim Kimdir? Portalı: gerek televizyonlarda gerekse de sosyal medyada ismi sıklıkla zikredilen birinin kim olduğunu mu merak ediyorsunuz? O zaman hiç vakit kaybetmeden van haberleri uygulamasını indirip kim kimdir kategorisini tıkladığınızda gündem yaratan kişinin kim olduğu ile ilgili en detaylı bilgilere sahip olmanız mümkündür.

Güncel, eğitim, teknoloji, yaşam, dünya, spor, Medya 3. Sayfa, yerel, röportaj ve daha çok fazlasını Wanhaber farkıyla bulabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 18.12.2020 01:05

İLGİLİ HABERLER