Spor
  • 29.11.2006 17:57

YUMRUK YUMRUĞA İDMAN...

Özel uçakla Antalya'ya giden Kayseri Erciyesspor, Antalyaspor maçına Kemer'de hazırlanacak.

Erciyesspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına dün akşam Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Neşeli başlayan antrenman, Yalçın ve Djalovic'in yumruklaşmasıyla bir anda gerildi. Lorant, iki futbolcuyu antrenmandan kovarken, tartışmayı sürdüren Djalovic'e "Bir kelime daha edersen, ülkene uçak bileti al" diye bağırdı.

Antrenmanda birbirine sert giren Yalçın ve Djalovic önce tartıştı sonra yumruklaştı. Yalçın, Djalovic'e kafa attıktan sonra arkadaşları ayırmaya çalışırken de yumruk vurdu. Yalçın'ın yumruğu ile çılgına dönen Djalovic'i takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Kavgayı kenardan izleyen ve bitmesini bekleyen Lorant, daha sonra iki futbolcudan sahayı terk etmesini istedi. Djalovic'in çıkarken Yalçın'a dönüp, eliyle işaret ettiğini gören Lorant, "Bir kelime daha edersen ülkene uçak biletini al. Şimdi çık burdan" diye bağırdı.

iki futbolcunun, sahayı terk etmesinin ardından antrenman kaldığı yerden devam etti. Bu arada mavi-siyahlılar, bugün saat 11.30'da özel uçakla Antalya'ya gitti. Sakaryaspor galibiyetiyle moral bulan Lorant'ın isteği üzerine, Kemer Limak Limra Otel'de kampa girdi. Lorant'ın kafileye Yalçın ve Djalovic'i de aldığı görüldü. Antalyaspor maçı hazırlıklarını Kemer'de sürdürecek olan Kayseri Erciyesspor'da kart cezalısı Timuçin ve sakatlığı devam eden Bouazizi dışında eksik bulunmuyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:52

İLGİLİ HABERLER