Spor
  • 23.9.2014 01:15

Avcı, 'Önemli bir puan aldık'

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İstanbul Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı, iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Ligin ilk 3 haftasında çok önemli takımlarla mücadele ettik ve 3 beraberlik aldık. Bugün bizim planımız rakibin etkili olduğu sol kanattan organizasyon yapmaktı. Bunu ilk yarıda tam olarak yapamadık. İkinci yarıda bu organizasyonu yaptık ve bu organizasyonlardan birisinde de golü bulduk. Trabzonspor’a başarılar diliyorum Avrupa’da. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz yeni kurulan bir takımız ve takım olma yolunda ilerlemeye çalışıyoruz. Bu tür takımlarla başa baş mücadele etmek bizim için çok iyi” dedi.
Basın mensuplarının penaltı pozisyonu ile ilgili sorusuna ise Avcı, “Ben şu ana kadar hiç bir zaman hakemler hakkında konuşmadım ve konuşmam da. Hocanın karardır. Bunu her zaman yaşayacağız” diye konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ
Trabzonspor Antrenörü Jacgues Bonnevay, zor bir maç olacağını bildiklerini belirterek, “İyi bir takım. İnceleme fırsatını bulduk. 1-0'dan itibaren geriye kapandılar. Bizim bu hafta 3. maçımız. Avrupa kupasında iki maçta da son dakika puanlara ulaştık. Bunun anlamı 90 dakika maçta çaba sarf ediyoruz. Son anda puan kazandıkları için futbolcularımı kutluyorum” dedi.
Basın mensuplarının Cardozo’nun oyuna alınmaması ile ilgili olarak sorusuna ise Bonnevay, "Yardımcı hocayım bu yüzden bu soruya cevap vermeyeceğim" karşılığını verdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:36

İLGİLİ HABERLER