Yaşam
  • 2.5.2016 10:54

Günün magazin haberleri

Bülent Ersoy: Çocuk doğurmak istiyorum

Bülent Ersoy ‘Çocuk yapmak istiyorum ama nasıl olacak bu iş” sözleriyle izleyenlerini hem şaşırttı hem güldürdü.

İzmir'de sahneye çıkan Bülent Ersoy'u kayınvalidesi Şehnaz Yılmaz da dinlemeye geldi. Diva, Yılmaz'a sarılırken masada sevgilisinin ailesine şarkılar söyledi.

"KIZIM OLSA ADINI BETÜL KOYARDIM"

Öte yandan açıklamalar yapan Ersoy "Hayatımı film yapmak isteyen dev bir yapımcı çok büyük miktarda para teklif etse de kabul etmedim, edemedim. 46 yıllık sanat serüvenimde yaşadığım acılar ve çektiğim sıkıntıları zihnimde tekrar yaşamak beni korkuttu. Bunu kaldıramam. ‘Çocuk yapmak istiyorum ama nasıl olacak bu iş. Kızım olsa adını Betül koyardım" diye konuştu.

Bülent Ersoy konserinin sonunda hayranları ile fotoğraf çektirirken, sevgilisi Berk Yılmaz'ın annesi Şehnaz Yılmaz ile birlikte kendisine ayrılan kral dairesine birlikte çıktı. Bülent Ersoy ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Şehnaz Yılmaz, "Onu çok seviyorum, o benim her şeyim"demekle yetindi.

Bülent Ersoy kuaförde 8 saat kaldı

Türk sanat müziğinin 'Diva' lakaplı sanatçısı Bülent Ersoy, önceki gece Sadık Kuaför'de görüntülendi.

Bülent Ersoy'un 8 saatli kuaför görüntüleri şaşkınlık yarattıAkşam saat 18:00'de geldiği kuaför dükkanında saçlarını boyatan ve bakım yaptıran Ersoy, saat 02:00'de işini bitirerek çıkış yaptı.

Saçlarını boyattıktan sonra saatlerce bekleyen Diva, sonrasında eline ayna alarak yıkanan saçlarını izledi. Sekiz saat sonra dükkandan çıkan Diva, "Bugün soru sormak yok" dedi.

Geçtiğimiz aylarda uçakta kemer takmadığı için sorun yaşayan ve firmayı dava eden Bülent Ersoy, "O davadan beraat ettim, davalı oldum, sanık oldum. Çok karışık bir dava oldu" dedi. Magazin sayfalarında sürekli aldığı gayrümenkuller ve parası ile yer alan Ersoy, "Ne yapayım varlıklı bir kadınsam? Hepsini sizlere bırakacağım.O kadar kahrımızı çekiyorsunuz" diyerek çıkan haberlerden rahatsız olmadığını belirtti.

Kuaföre bornozu ile gelen Bülent Ersoy, "Evet üzerimdeki bornoz, ben çatlak birisiyim. Böyle gider sahneye bile çıkarım, umrumda bile olmaz" diyerek kahkaha attı.

MAKYAJSIZ ÜNLÜLER

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

Oğlunu arka kapıdan çıkardı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, önceki gece oğlu Çınar ve dadısıyla Huqqa'daydı. Erkin, mekan çıkışı gazetecilerin kendisini beklediğini öğrenince mal kabul kapısına yöneldi. Asena Atalay'dan kısa süre önce boşanan ünlü futbolcu, uzun süre içeride bekledi. Daha sonra mekan görevlileri, gazetecilerin yanına giderek "Caner Bey'in oğlu uyuyor ve sizden flaş patlatmamanızı rica ediyor" dedi. Oğlunu otomobiline bırakan Erkin, daha sonra gazetecilere tepki gösterdi. Ünlü futbolcu, "Çektiniz artık, daha ne çekiyorsunuz? Konuşmuyorum diye saçma sapan sorular soruyorsunuz. Çekmeyin, gidin" diye bağırdı. Daha sonra Erkin, hızlı adımlarla aracına bindi. Fenerbahçe'de sıkıntılı günler geçiren Erkin'in son derece gergin olduğu görüldü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

Yoğun istek üzerine bir gece daha!

Önceki gece Günay Restaurant'da sahneye çıkan Ebru Gündeş, müzik dolu unutulmaz bir geceye daha imza attı. Gündeş'i; Cihan Kamer, Necati Demirkol, Fikret Orman, Serdar Bilgili, Derya Balta, Derya Ayaydın, Mesude Öztanık, Sinem Ayan, Ebru Kadayıfçı ve Işıl Reçber gibi sanat, spor ve cemiyet hayatının ünlü isimleri yalnız bırakmadı. Bu arada sanatçının Günay'daki ikinci konserinin de rezervasyonu günler öncesinden dolunca, gala gecelerine bir yenisi daha eklendi. Gündeş, 6 Mayıs'ta bir kez daha Günay sahnesinde olacak.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

Bu şarkıyı yaptığımda sen daha doğmamıştın'

Selami Şahin ve İrem Derici, 'Yeniden Gazino Geceleri' kapsamında Küçükçiftlik Park'ta sahneye çıktı. Şahin, 1974'te bestelediği 'Sensiz Olmuyor' şarkısını, "Bu şarkıyı yaptığımda doğmamıştın" diyerek sahneye çağırdığı İrem Derici ile beraber söyledi. İkilinin kostümlerindeki uyum dikkat çekti.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

Hakan Altun bu sefer seyirciyi oynattı

Şarkıcı Hakan Altun, önceki gece Nossa Costa'da sahneye çıktı. Aşk şarkılarının yanı sıra bu defa repertuvarına; Karadeniz şarkıları, 'Ankara'nın Bağları' ve sevilen birçok hareketli şarkıyı da ekleyen Altun, seyirciyi oynattı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

'Kaza geçirince ne kadar çok sevildiğimi anladım'

Romantik şarkıların usta yorumcusu Ferhat Göçer, önceki gece Nossa Costa'da sahneye çıktı. Göçer, programına 'Ben Yoruldum Hayat' isimli sevilen şarkısıyla başladı. Konuklarıyla sık sık sohbet eden Göçer, "Geçtiğimiz akşam bir trafik kazası geçirdim. Ne kadar çok sevenim varmış, bunu fark ettim. Şükürler olsun ki iyiyim ve sizinleyim" diyerek programını sonlandırdı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016


'Evlilik dediğin en az 17-18 yıl sürmeli'

Ünlü popçu Demet Akalın, önceki gece Etiler'deki Sahne İstanbul'da sahneye çıktı. Akalın, aynı gün Çorlu'da da konser verdiği için yorgun düşünce; programından önce, Sahne İstanbul'un önüne park ettiği aracının içinde bir saat uyudu. Patlayan flaşlarla uyanan Akalın, arabadan elindeki yastığı ile inerek "Çok çalışınca yorgun düştüm" dedi. Akalın, geçtiğimiz günlerde ezeli rakibi Hande Yener'in, kendisinin bir hayranının paylaştığı fotoğrafının altına emojili yorum yapmasıyla ilgili sorulara da, "Bir daha benim çevremde Hande'nin ismini anmayın. Sizinle bir daha konuşmam" diye yanıt verdi. Sahne performansı sırasında ise kendisini dinlemeye gelen konuklar arasında evlilik yıldönümlerini kutlayan hayranlarını gören Akalın, bir çifte "Kaç senelik evlisiniz?" diye sordu. Çiftten "Beş senelik" yanıtını alınca, "Evlilik dediğin en az 17-18 yıl sürer, sonrasını bilemem" diyerek kahkaha attı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

atv 7 aydır reyting listesinin zirvesinde

Kantar Medya'dan alınan verilere göre, Nisan ayında da en yüksek izlenme oranlarına sahip olan atv, diğer kanalları geçerek aylardır koruduğu birinciliğini kimseye bırakmadı. Atv, yayınladığı dizi ve programlarıyla Nisan ayında da Tüm Gün Tüm Kişiler ve Tüm Gün +20 ABC1 kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu. Ekim ayından beri en çok izlenen kanal olma unvanını taşıyan atv'yi; ilgiyle takip edilen gündüz kuşağı programları 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', 'Esra Erol'da', 'Sağlıklı Mutlu Huzurlu', haber programları atv Ana Haber Bülteni, atv Gün Ortası, Kahvaltı Haberleri, atv'de Hafta Sonu, dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?', Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programları, sevilen eğlence programı 'Elin Oğlu', heyecanla izlenen Ziraat Türkiye Kupası maçları, izleyicinin beğeniyle takip ettiği diziler 'Kırgın Çiçekler', 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Aile İşi', 'Yeter', 'Kehribar', 'Kertenkele' ve 'Evli ve Öfkeli' birinciliğe taşıdı.

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

Meslektaşı Timur Acar'la evlenmeye hazırlanan Eda Özerkan, önceki gün Pendik Green Park Hotel'de düzenlenen Evlilik Fuarı'na katıldı. Podyuma çıkan ünlü oyuncu, giydiği işlemeli pembe kaftan ve yeşil elbiseyle izleyenlerden tam not aldı.

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

'Poz verelim, bizi öyle çekin'

Can Bonomo, önceki gece Harbiye'deydi. Ünlü popçu, Klein isimli mekanda bir grup arkadaşıyla eğlendi. Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden ünlü sanatçı, "Arkadaşımızın nişanı vardı, eğlenceye burada devam ettik. Size arkadaş grubu olarak poz verelim, bizi öyle çekin" dedi. Şarkıcı kendisini bekleyen özel aracıyla mekandan ayrıldı.

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016
İşadamı Hacı Sabancı, önceki gece sevgilisi Özge Ulusoy'la birlikte Bebek'teydi. Ünlü çift, Lucca isimli mekanda arkadaşlarıyla buluştu. Mekandan geç saatte ayrılan çift, Sabancı'nın minibüsüne bindi. İkili, yanlarına giden çiçek satıcılarını görmezden geldi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

'Çocuk yapacağım demedim'

Kadir Doğulu, önceki akşam nişanlısı Neslihan Atagül'le birlikte Nişantaşı'ndaydı. Hünkar Restaurant'da yemek yiyen ikili, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti. Geçtiğimiz günlerde bir dergiye "Arkadaşlarıma inat çocuk doğuracağım" diye açıklama yapan Atagül, konuyla ilgili soruları şöyle yanıtladı: "Ben öyle bir açıklama yapmadım."

Magazin Gündeminden Başlıklar: 2 Mayıs 2016

Aşk barajı

SOSYETİK GÜZELLE
Milli kaleci Volkan Babacan, kalbini sosyeteden Burcu Erçil'e kaptırdı. Üç aydır gizli bir beraberlik yaşayan ikili, önceki gün Bebek Lucca'da arkadaşlarıyla yemek yedi.

'KAPATIN ÖNÜMÜZÜ'
Gazetecileri gören Volkan büyük panik yaşadı. Futbolcu, garsondan ve arkadaşlarından kendilerini gizlemelerini istedi. Onlar da, sahada baraj kurar gibi ikilinin önünü kapattı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:14

İLGİLİ HABERLER