Yaşam
  • 27.5.2016 12:33

Günün magazin haberleri

Yine bir sarışınla bisiklet turunda

Oscarlı aktör Leonardo DiCaprio, önceki gün New York'ta bisiklet turuna çıktı. 41 yaşındaki ünlü oyuncunun yanında, birkaç arkadaşıyla birlikte gizemli bir sarışın da vardı. Son olarak ismi Polonyalı model Ela Kawalec, ardından da bir başka top model Nina Agdal ile anılan DiCaprio'nun son gözdesinin kim olduğu bilinmiyor

Pijamalı Nicole

Ünlü oyuncu Nicole Kidman, HBO dizisi 'Big Little Lies'ın çekimlerine devam ediyor. Önceki gün Monterey'deki sette görüntülenen güzel yıldızın üzerinde pijama, sabahlık ve ev terlikleri vardı.

Kate usulü alışveriş

Top model Kate Moss, önceki gün Londra'daki evinin yakınlarında görüntülendi. Keyfi yerinde olan ünlü modelin, bir marketten üç paket sigara, dört çakmak ve iki paket sakız aldığı görüldü.

Kahvecide isim karışıklığı!

Tecrübeli oyuncu Helen Hunt, geçtiğimiz günlerde gittiği bir kahve dükkanında Jodie Foster'la karıştırıldığını söyledi. Instagram'da bardağın üzerine 'Jody' yazılmış bir fotoğrafı paylaşan Hunt, "Kahvemi sipariş ettim. Barista ismimi sormadı ve 'Sizi tanıyorum' dedi. Sonra da bardağa bunu yazmış!" diye not düştü. İkisi de Oscar ödüllü olan 52 yaşındaki Hunt ile 53 yaşındaki Foster, 40 yıldır oyunculuk yapıyor. Birbirlerine benzerlikleriyle dikkat çeken ikiliden Hunt, gittiği her yerde Jodie Foster sanıldığını söylemişti.

 

Sezer İnanoğlu boşanıyor

YEŞİLÇAM'IN çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu, üçüncü evliliğini 30 Temmuz 2015'te spritüel yaşam terapisti sevgilisi Zeynep Yılmaz ile yapmıştı. Sade bir törenle evlenen çiftin evliliği bir yılı doldurmadan sona eriyor. İnanoğlu, eşinden ayrılma kararı aldı.

'Düğün hazırlıkları var'

Berk Oktay, önceki gün Gökhan Saral'ın ortak olduğu kebapçı Hasan Kolcuoğlu'nun açılışına katıldı. Meslektaşı Anıl İlter, mekan sahipleri Gökhan Saral ve Necati Kolcuoğlu ile birlikte kurdele kesen Berk Oktay, "Hayırlı olsun" dedi. Ünlü oyuncular, açılış sonrası 4 metrelik kebapla poz verdi. Merve Şarapçıoğlu ile nişanlı olan Berk Oktay, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti: "Yoğun bir sezon geçirdik ama tatil yapamayacağım. Bildiğiniz gibi düğün hazırlıklarımız var."

Yazar Ali Boz'a anne-baba desteği

Murat Boz'un ağabeyi ve menajeri Ali Boz; yakın arkadaşı Barış Özkırış ile birlikte kaleme aldığı 'İçimizdeki Tapınak' adlı ilk kişisel gelişim kitabını piyasaya çıkardı. İkili, önceki gün Moda Deniz Kulübü'nde düzenlenen bir basın toplantısıyla kitabı tanıttı. Ali Boz; kitabın zengin içeriği, kurgusu ve geniş konu anlatımı ile klasikleşen kişisel gelişim kitaplarından farklı olduğunu söyledi. İkili, kitapta yaşamı, ölümü ve ölüm ötesine kadarki süreci sorguluyor. Kitap tanımında Boz'u, annesi Nurten Boz ile babası Cafer Boz yalnız bırakmadı. Ali Boz, daha önce 'Validebağ Köşkü' isimli bir kitap yayınlamıştı.

Esra Erol'dan Mehmetçik Vakfı'na anlamlı bağış
Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Esra Erol, geçtiğimiz aylarda programında evlendirdiği çiftler arasında bir yarışma düzenlemişti. Çiftlerden biri ödül olarak verilecek olan arabayı kazanırlarsa, Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istediklerini söylemişti. Ancak bu duyarlı çift, yarışmanın ilk turunda elenmişti. Esra Erol ise buna kayıtsız kalmamış, yarışı kaybeden çifte "Sizin adınıza bu arabanın gelirini bizzat ben Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım" diyerek söz vermişti.

'BAĞIŞTAN ÇOK MUTLUYUZ'
Esra Erol, sözünü tuttu. Geçtiğimiz salı günü yayınlanan bölümde Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü adına gelen İstanbul Avrupa Yakası temsilcisi emekli kurmay albay Mustafa Akyol, Erol'un yaptığı bu bağıştan mutlu olduklarını söyledi. İzleyiciden büyük alkış alan sunucu, gözyaşlarıyla "Vatanım için bu hizmeti yapmak, benim bireysel görevlerimden biridir" diyerek kendisine sunulan plaketi aldı.

 

46 yıl sonra annesini buldu

Almanya'da yaşayan 46 yaşındaki Murat Güneyoğlu, önceki gün hiç görmediği annesinin bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Ekip, kayıp annenin Almanya'da yaşadığı ve üç çocuğu daha olduğunu öğrendi. Dün yayına bağlanan anne, oğluna "Seni görmek, konuşmak istiyorum. Seni babandan almak için çok uğraştım ama bana engel oldular. İçimde küllenmiş bir ateştin; bundan sonra hiç ayrı kalmayacağız" dedi. Anne, Anlı'ya da çabaları için teşekkür etti.

Hazal Kaya'yı rahatsız eden hayranının hapsi isteniyor

Hazal Kaya'yı rahatsız eden hayranının hapsi isteniyor

Hazal Kaya'yı rahatsız eden İranlı hayranı Eissa Yazdan Karami hakkında kamu davası açıldı. Savcılığın hazırladığı iddianamede saplantılı hayran için 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kaya'ya hediyeler gönderdi

Hazal Kaya, kendisini sosyal medya hesabı üzerinden rahatsız eden ve işyeri adresine hediyeler gönderen İranlı hayranı Eissa Yazdan Karami'den şikayetçi oldu. Kaya'nın suç duyurusu üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

'Eşim, karım' diye notlar gönderdi

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Karami'nin, Hazal Kaya'ya ait Twitter hesabına rahatsız edici mesajlar attığı, Haziran 2015'de de Kaya'nın işyerine üzerinde "Aşkım, eşim, karım" diye notlar bulunan hediyeler gönderdiği belirtildi.

''Ya Hazal'ım ya ölüm''

Karami'nin kendi adına açtığı Facebook hesabında ünlü oyuncunun fotoğraflarının bulunduğu, "Ya Hazalım, ya ölüm" diye gönderiler yazdığı ve silah siparişi verdiğini ifade ettiği paylaşımlarının bulunduğu da öne sürüldü.

İddianamede, "Bu durumda mevcut delillerden şüphelinin atılı tehdit, kişilerin huzur ve sükununu bozma ve cinsel taciz suçlarını işlediği hususunda hakkında kamu davası açmaya yeterli şüphe oluştuğu kanaatine varılmıştır" denildi. Savcılık, hayran için 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Güncellenme Tarihi : 27.5.2016 12:10

İLGİLİ HABERLER