Gündem
  • 29.8.2014 12:49

tekziptir

Haberde yer alan tüm  bu iddialar tamamen hayal mlahsulü olup, müvekkilimin ve habere konu olan kişilerin, siyasi kişilikleri,  bulundukları konum ve sosyal çevreleri açısından son derece rencide edicidir.
Şöyle ki; müvekkilim Ali Kılıç maltepe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu adaylığının açıklanmasından altı ay önce CHP İstanbul İl Başkanılğı'na yapmıştır. Hal böyleyken: o gece telefon ile genel merkezi arayarak, "Beni aday yapın yoksa elimdeki belgeleri açıklarım. Yer yerinden oynar, ne CHP kalır ne de Kılıçdaroğlu " şeklinde bir ufade kullanması da söz konusu değildir. Bu, haberi yazanların hayal mahsulü dünyasıdır.
Ayrıca kendisi Belediye Başkan Adaylarının açıklandığı süre içerisinde bizzat CHP Genel Merkezinde (Ankara'da) bulunmuştur ve kesin aday olmasa da CHP Parti Meclisi kararıyla alınmıştır.Adayların nasıl belirlendiği CHP Parti Tüzüğü'nde net bir şekilde ifade edilmektedir.
Görüldüğü gibi haberin içeriği tamamen uydurma ve hayal ürünü ve yalan üzerine kurgulanmıştır.Yukarıdaki açıklamalardan anlaşılacağı üzere müvekkilim Ali Kılıç'ın Maltepe Belediye Başkanlığı adaylığı idida edildiği gibi herhangi bir şantaja ve de tehditle olmadığı varestedir.
Müvekkilim hakkında ortaya atılan asılsız, mesnetsiz, karalama iftiridan dolayı her türlü yasal haklarımızı bağımsız mahkemelerde arayacağımızı kamuoyuna duyururum.

Ali KILIÇ Vekili
AV. Ergün Özedr

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:14

İLGİLİ HABERLER