Spor
  • 12.12.2023 16:21

Ankaragücü cephesinden 'yok artık' dedirten Halil Umut Meler paylaşımı!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü, sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Karşılaşma, 1-1 sona ererken son düdüğün ardından yaşanan olaylar Türk futbolunda gündem oldu. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, karşılaşmanın ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk olayının futbol gündeminde büyük yankı uyandırırken açıklamalar da art arda geldi. Yaşananların ardından bir Ankaragücü yöneticisinin yaptığı paylaşım ise sosyal medyada çok konuşuldu. 

Halil Umut Meler, tedavisi yapıldıktan 10 dakika sonra yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürüldü.Bu sırada MKE Ankaragücü taraftarı başkanları Faruk Koca'ya destek vererek tezahürat yaptı. Tribünlerden de sahaya giren taraftarlar oldu. Bu taraftarlara güvenlik görevlileri müdahale etti.

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler maçın 50. dakikasında MKE Ankaragücü'nden Ali Sowe'u ikinci sarı kartla oyundan atmıştı.

Bu karar tribünlerden büyük tepki topladı. Çaykur Rizespor da maçın son dakikasında gol bularak 1 puan aldı.

BAŞKAN YARDIMCISINDAN KÜSTAH PAYLAŞIM

Ankaragücü Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Tanık, Halil Umut Meler'in son halinin paylaşıldığı bir görseli alıntılayarak sarı-lacivert kalp ekledi.

Son dakika haberleri: Ankaragücü cephesinden 'yok artık' dedirten Halil Umut Meler paylaşımı! Sosyal medyada çılgına çevirdi

Yusuf Tanık'ın olay paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken futbolseverlerin de tepkisini çekti.

 

Güncellenme Tarihi : 12.12.2023 16:26

İLGİLİ HABERLER