Gündem
  • 30.4.2023 16:59

Bahçeli : Gelecekleri varsa görecekleri de var

MHP Lideri Bahçeli: Başkanlık sistemiyle kaosçular kaybetti Türkiye kazandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Karabük'te "Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde açıklamalarda bulundu. Yeniden parlamenter sistem hayali kuranlara sert tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Başkanlık sistemiyle kaousçular kaybetti, Türkiye kazandı." ifadelerini kullandı.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zillet ittifakı, zalimlerin oyun uşağıdır. Zillet ittifakı, terör örgütlerinin, küresel çıkar gruplarının, tefecilerin, Türkiye alerjisi hastalık noktasına ulaşmış mihrakların Truva Atı'dır. Bunlarda gelecek yoktur" dedi.

Karabük mitinginde coşkulu kalabalığa hitap eden Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye'de kaos ve belirsizlik döneminin sona erdiğini, uzlaşı kültürünün her alanda hayata geçirildiğini vurguladı. 7'li koalisyona "Zillet İttifakı" diyerek seslenen Bahçeli, "Türk milleti mührü eline aldığında PKK ve FETÖ takviyeli Zillet İttifakı'na beden olan partileri ne gören ne duyan ne de bulan olacaktır" şeklinde konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

REFAH TÜRKİYE SÖZÜ
Terörü bitirmiş, işsizliği yenmiş, enflasyonu düşürmüş, her insanımızı şefkatle kucaklamış, üretim, yatırım, ihracat seferberliğiyle yükseldikçe yükselmiş bir Türkiye gerçeğine hep birlikte ulaşacağız.

ZİLLETİN HESABINI BOZACAĞIZ
Varsın birileri bölücüleri, teröristleri, yedi düveli yanına alsın. Çırpınışları boşuna, hevesleri beyhudedir.
Hepsinin bileğini sandıkta bükeceğiz.
Zilletin hesaplarını sizlerin iradesiyle bozacağız.

GELECEĞİNİZ VARSA GÖRECEĞİNİZ DE VAR
"Geliyor gelmekte olan" masalını anlatan, "Sana söz" aldatmasıyla avunan münafık muhterislere sesleniyorum, nereye geliyorsunuz? Nasıl geliyorsunuz? Kiminle gelmeyi düşlüyorsunuz?
Biz bir yere gitmiyoruz, hatta geleceğiniz varsa göreceğiniz de var diyoruz.

PARLAMENTER SİSTEM KRİZ DEMEKTİR
Parlamenter Sistem demek, siyasi anlaşmazlık ve kriz demektir. Parlamenter Sistem demek, istikrarsızlığın ve irade gasplarının etkinliği demektir.
Parlamenter Sistem demek, koalisyon, kargaşa, huzursuzluk ve umutsuzluk demektir. Geriye dönmek uçuruma sürüklenmektir.

ZİLLET İTTİFAKI TRUVA ATIDIR
Zillet ittifakı, zırvanın tutsağıdır. Zillet ittifakı, zalimlerin oyun uşağıdır. Zillet ittifakı, terör örgütlerinin, küresel çıkar gruplarının, tefecilerin, Türkiye alerjisi hastalık noktasına ulaşmış mihrakların Truva Atı'dır. Bunlarda gelecek yoktur.

Güncellenme Tarihi : 30.4.2023 17:00

İLGİLİ HABERLER