Asayiş
  • 27.2.2005 00:09

BAKIRKÖY'DE GÖÇÜK ALTINDA İNSANLAR VAR!..

MEYDANA GELEN GÖÇÜĞE BİR MİNİBÜSÜN DE DÜŞTÜĞÜ, GÖÇÜK ALTINDA HALEN İNSANLARIN BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ

MAHMUT SEZER- CENK SARIKAYA
İSTANBUL - Bakırköy'de yeni yapılan bir alışveriş merkezi inşaatında meydana gelen toprak kayması yüzünden, asfalt yol inşaata doğru göçtü. Yoldan geçen yayaların ve bir minibüsün de asfaltla beraber temele düştüğü olayda en az 6 kişinin yaralandığı, göçükte halen mahsur kalanların bulunduğu bildirildi.


Bakırköy Fişekhane Caddesi'nde, Caroussel Alışveriş Merkezi yanında inşaatı sürmekte olan bir alışveriş merkezinde, saat 22.30 sıralarında toprak kayması oldu. Kayan toprak ile birlikte, asfalt yol da inşaata doğru çöktü.

Bu sırada yoldan geçmekte olan bazı yayalar ile yol kenarında müşteri bekleyen bir minibüs, asfaltla birlikte inşaat temeline doğru yaklaşık 30 metre derinliğe yuvarlandı. Olayın ardından Bakırköy, Zeytinburnu, Bahçelievler, Şişli ve Avcılar itfaiyelerinden çok sayıda kurtarma ekibi ve kurtarma aracı ile iş makineleri toprak kaymasının meydana geldiği inşaata gönderildi. Polis ekipleri de inşaatın çevresinde güvenlik şeridi oluşturdu. Göçükte insan olup olmadığının belirlenmesi için, olay yerine özel eğitimli köpekler de sevk edildi.


Olayda, en az 6 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olayda yaralananlardan Fatih Özlem (23), Hüseyin Yıldız (22), Atilla Güner (24), Nilüfer Tahiroğlu (21), çevreden yetişen vatandaşlar tarafından Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ve kurtarma ekiplerinin göçük altında kalan vatandaşların kurtarılması için başlattığı çalışmanın sürdüğü kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:11

İLGİLİ HABERLER