Spor
  • 25.6.2009 01:45

BEŞİKTAŞ BOMBAYI GECE YARISI PATLATTI!...

NİHAT BEŞİKTAŞ'TA!

Beşiktaş bombayı sonunda patlattı ve Nihat Kahveci'nin transferini bitirdi! Bu önemli transferi LİG TV gece flaş haber izleyicilerine duyurdu!

Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye imza atması, Gökhan Zan'ın da Galatasaray'a gitmesiyle transferde zor günler geçirmeye başlayan Beşiktaş Yönetimi sonunda bombayı patlattı !..

Başkan Yıldırım Demirören Çeşme'de bir araya geldiği Nihat Kahveci ile saatler süren bir pazarlık yaptı ve sonunda yıldız futbolcuyu ikna etmeyi başardı !..

Nihat, 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

EŞİNİ İKNA ETMEKTE ZORLANDI ...

SEZONU mutlu sonla bitiren ancak transferde sessiz kalan Beşiktaş, bu suskunluğunu dün bozdu ve Nihat Kahveci ile İsmail Köybaşı’ nın işini bitirdi. Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte kulübü Villarreal’le her konuda anlaşan ancak Nihat’ın eşini ikna edememesi üzerine yatan transfer görüşmesinde dün yeni bir gelişme yaşandı.

İzmir’de tatil yapan milli futbolcu, menajeri Murat Kuş’ la birlikte Çeşme’de bulunan başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler Kenan Öner, Levent Erdoğan ve Şeref Yalçın’la buluştu. Demirören’in suitinde gerçekleşen 2 saatlik zirvede, Nihat kendisine sunulan yıllık 3,5 milyon Euro’ya “evet” diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

Bir hafta önce İspanya’ya giderek kulübü ile bonservis sorunlarını çözen başkan Yıldırım Demirören, “Geçen sezonu imkansızlıklar içinde iki kupa kazanarak zafere ulaştık. Bu yıl seni kadromuzda görmekten gurur duyacağız. Bir an önce siyah beyazlı renklerde seni görmek istiyorum” dedi.

Nihat Kahveci ise Türkiye’de oynayabileceği tek takımın Beşiktaş olduğunu ifade ederek “Beşiktaş’a gelmek benim için onurdur. Eşim Türkiye’ye gelmek istemiyordu ama kendisini ikna ettim. Bu nedenle işlemlerin bir an önce hazırlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum” yanıtını verdi.

KÖYBAŞI DA KARTAL OLDU...

Eski oyuncusuyla anlaşan Beşiktaş’ın, Gaziantepsporlu İsmail Köybaşı konusunda mutlu sona ulaştı. Bu oyuncu için Gaziantepspor’la temasa geçen Yıldırım Demirören, hem oyuncu hem de kulübüyle el sıkıştı. İsmail Köybaşı’nın bugün İstanbul’a gelerek 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. 

Beşiktaş, Gaziantepspor'un genç solbeki İsmail Köybaşı'nı transfer etti.

Siyah-Beyazlı kulüp, bir süredir temasta olduğu genç futbolcu için Gaziantepspor ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ın, Köybaşı için yaklaşık 5 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:41

İLGİLİ HABERLER