Spor
  • 25.6.2009 01:52

HEM YÖNETİM HEM RİJKAARD LİNCOLN'ÜN İPİNİ KESTİ

Sezon açılışına katılmayan sambacıya menajeri Roger Witmann aracılığıyla “resmi ihtar” çeken yönetim, futbolcunun gelmediği her gün için 14 bin Euro ceza kesecek.


GALATASARAY’a geldiği günden beri sürekli problem üreten Cassio Lincoln, son vukuatıyla kredisini tamamen tüketti. Sarı kırmızılı yönetim, bugüne kadar ülkesinden hep geç dönen ve bir kez daha sezon açılışına katılmayan Brezilyalı yıldız için işleme koyacağı uygulamayı planladı.

Önceki gün toplanan yönetim kurulunda Lincoln konusu da masaya yatırılırken, Brezilyalı futbolcunun en ağır şekilde cezalandırılmasına ve takımdan bir an önce uzaklaştırılmasına karar verildi. İlk olarak sezon açılışına katılmayan Lincoln’e menajeri Roger Witmann aracılığıyla “resmi ihtar” çeken yönetim, futbolcunun gelmediği her gün için 14 bin Euro ceza kesecek. Ve bu ağır para cezası dün kendisine de menajeri aracılığıyla resmi olarak bildirildi.

Rijkaard’ı kızdırdı

Lincoln’ün hangi tarihte İstanbul’a geleceği bilinmezliğini korurken, yönetici Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin’in Brezilyalı yıldızla döndüğü gün bir görüşme yapacağı ve bir an önce kendisine ilk kez açıkça ‘Seni istemiyoruz’ mesajı verilip kulüp bulmasını isteyeceği ifade edildi. Hiçbir yönetici şu ana kadar Lincoln’e ulaşamazken, Rijkaard’ın da Sambacının sorumsuzluğuna sinirlendiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:41

İLGİLİ HABERLER