Spor
  • 27.6.2009 03:09

BİRİ FENERLİ OLACAK!..

Forvet arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de adayların tamamı yerli futbolcular... Halil Altıntop, Sercan Yıldırım ve Fatih Tekke ile temasları eş zamanlı olarak sürüren Sarı-Lacivertli yönetim, kesin kararı 2-3 gün içinde verecek. Halil ve Sercan'ın yüksek maliyetini indirmeye çalışan Fenerbahçe, dün Rusya'nın Zenit kulübünden gelen haberle derin bir nefes aldı.

FATİH TEKKE SUDAN UCUZ!
Fatih Tekke'nin bonservisini 2,5 milyon euro olarak açıklayan Zenit kulübünün, bu rakamı daha da düşürme ihtimali olduğu öğrenildi. Eğer Sercan ve Halil'in bonservislerinde indirim sağlanamazsa Fatih Tekke, yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Bu arada Zenit'in Güiza için "Fatih artı 10 milyon euro" teklifinin de hala gündemde olduğu ve bu teklife hala cevap verilmediği bildirildi.

BİR KERE OLSUN YÜZÜME BAKMADI
Büyükşehir'e transfer olan Can Arat, "Aragones yüzüme bile bakmadı. Sadece bana değil, yedeklere ve diğer gençlere hiç ilgi göstermedi" dedi. Genç stoper, "Tekrar Fener'e geleceğim. Ama önce yeni takımımda başarılı olmalıyım. Tekmeye kafa sokacağım. F.Bahçe'ye de gol atacağım" ifadesini kullandı.

GÜRHAN ES-ES YOLUNDA
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un kadroda düşünmediği Gürhan'ın Eskişehirspor ile anlaştığı öğrenildi. Ancak genç futbolcunun son bir kez daha Alman hoca ile görüşecek.

SAVAŞAN KAZANIR
Fenerbahçe'nin forvet ve savunma dışında sol açık mevkiine de transfer yapacağının iddia edilmesi üzerine gözler Uğur Boral çevrildi. Tatilini tamamlayıp İstanbul'a dönen genç futbolcu çıkan haberlere aldırmadığını ve içinin rahat olduğunu söyledi. Uğur, şöyle konuştu: "Sola adam alınsın yada alınmasın. Benim için hiç farketmez. Sonuçta çalışan, savaşan ve iyi olan o formayı giyer."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:38

İLGİLİ HABERLER