Spor
  • 25.6.2009 01:10

'BURSA'DA EFSANE OLMAK İSTİYORUM!..'

Avrupa'nın ve Türkiye'nin dev ekiplerinin transfer listesinin üst sıralarında yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım, transferiyle olarak ilginç bir açıklama yaptı.Gönlünün Bursa'dan yana olduğunu belirten Sercan, "Bursa'da efsane olmak istiyorum" dedi.

Sercan Yıldırım, Bursaspor TV'de katıldığı canlı yayında, transfer söylentilerinin kendisini çok rahatsız ettiğini söyledi. Yıldırım, ''Gönlüm Bursaspor'dan yana. Geçen sezon Galatasaray'dan iyi bir teklif gelmişti. Ama bunu geri çevirdik, Bursaspor'da kaldım. Gelecek astronomik teklifler, kulübüm ve benim açımdan değerlendirilmeli. Bursaspor'da kalırsam, efsane olmak istiyorum'' diye konuştu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan izin aldığını, takımla birlikte çalışmalara 30 Haziran Pazar gününden itibaren katılacağını belirten Yıldırım, şunları kaydetti: ''Hocamdan 3 gün izin aldım. Ailemle birlikte kısa bir tatilin ardından çalışmalara katılacağım. Kendime güveniyorum. Yurtiçi ve dışında sahaya çıkıp topumu oynarım. Benim için en önemlisi milli forma. Bana şans verildiğinde gol atacağıma inanıyorum. Şanssızlıklar nedeniyle bu hedefime ulaşamadım. Milli takımda büyük ilgi görüyorsunuz. Orada milli duygular ön plana çıkıyor. Milli takımda bana gösterilen ilgi sevindirici. Milli takımda kalıcı olmak çok önemli. İspanya'daki maçta takıma girememem beni üzdü. Fatih hocamın yaklaşımı da güzel. Milli takımın değişmez futbolcusu olurum düşüncesi var. Bu benim en büyük hayalim. Milli takıma, sadece gitmek değil, kalıcı olmak önemli, Hakan Şükür gibi.''

Ertuğrul Sağlam'ın gelmesiyle takımda büyük değişiklikler olduğunu ifade eden Yıldırım, oyuncuların psikolojisinin değiştiğini söyledi. Bursaspor'un yakaladığı başarıda Sağlam'ın büyük payı olduğunu vurgulayan Yıldırım, ''Ertuğrul hocamızın göreve gelmesiyle gerçek bir takım olduk. Takımda arkadaşlık, saygı ve sevgi ön plana çıktı. Huzursuzluk yaratan isimlerin de olmaması başarıyı getirdi'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:41

İLGİLİ HABERLER