Spor
  • 26.11.2006 00:13

CANAYDIN : FUTBOLCULAR İKİNCİ YARIDA FENER MAÇINI DÜŞÜNDÜ

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçının iki takıma da yakışır biçimde, güzel bir ortamda geçmesini dilediğini söyledi.
     Sivasspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Canaydın, bu akşam yaptıkları mücadelenin zor geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     ''Zor maç olacağını biliyorduk. Bu yüzden iyi hazırlandık. Güzel bir ilk yarı geçirdik. İkinci yarıda ise herhalde gelecek hafta Fenerbahçe ile yapılacak derbi mücadelesi nedeniyle oyuncularımız daha kontrollü oynadı. İnşallah, gelecek hafta yapacağımız derbi mücadelesi, iki büyük takıma yakışır biçimde, güzel bir şekilde geçer.''
     Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat ise Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu dile getirerek, takımlarının daha iyi oynadığını ve gelecek hafta Fenerbahçe ile karşılaşacakları maç öncesi moral kazandıklarını söyledi.
     Adnan Polat, Galatasaray'ın önceki yıllarda Kadıköy'den istediği sonuçlarla dönmediğini hatırlatarak, ''İnşallah bu sefer güzel bir sonuçla döneriz'' dedi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:56

İLGİLİ HABERLER