Gündem
  • 4.6.2024 10:27

CHP'li başkana zor soru.. Masonlarla ne ilişkin var

AK Partili Bozkuş CHP'li Beyoğlu Belediye Başkanı Güney'e Yeni Şafak'ın haberine atıfta bulunarak açık açık sordu: Gülen'in üye olduğu dernekle ilişkiniz ne?

AK Parti Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İstanbul GK İl Yönetim Kurulu Üyesi Emre Bozkuş, Beyoğlu Belediyesi 2024 yılı Haziran ayı 1. oturumunda gündem dışı söz hakkı alarak CHP'li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'e Büyük Mason Muhfili Derneği'yle olan ilişkisini sordu. 
Yeni Şafak'ın 2015 tarihli haberine atıfta bulunan Bozkuş, "27 Mayıs günü toplu bir görüşme silsilesi gerçekleştirilmiş, ve bu büyük görüşmede Büyük Mason Mahfili Derneği Başkanı ve heyeti de Beyoğlu Belediyemize gelmiştir. Bu heyeti komşu olarak nitelendiren Sayın Başkanın ilgili dernekle ilişkisi nelerdir? Bu derneğe üye midir? Yine ilgili derneğin 'Yeni Şafak'ın 2015 yılındaki haberine göre' üyelerinden bir tanesi FETÖ lideri Fethullah Gülen olduğunu biliyor mu? Bu dernekle Tunç Soyer'in ilişkisi nedir gibi soruları Beyoğlu halkı merak etmektedir" dedi.



 

Güncellenme Tarihi : 4.6.2024 10:33

İLGİLİ HABERLER