Gündem
  • 29.11.2014 15:57

Davutoğlu'na pankart sürprizi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Erzurum İl Kongresi'ne katıldı. Kongrenin yapıldığı salonda Davutoğlu'nun babaannesi ile bir fotoğrafı ve sözleri pankart olarak asıldı...AK Parti Erzurum İl Kongresi'ne katılmak üzere geldiği havalimanından kent merkezine hareket eden Davutoğlu'nun otobüsünü, Erzurum Teknik Üniversitesi Kavşağı'nda bir grup öğrenciyle öğretim üyesi durdurdu.

Başbakan Davutoğlu, otobüsten inerek, kendisini karşılayanları selamladı. Grup, Davutoğlu'na çiçek vererek, fotoğraf çektirdi.

Eski Havaalanı Yolu Terminal Kavşağı'nda da atlı sporcular, "Başbakanım Şehriniz Erzurum'a Hoşgeldiniz" yazılı pankartla Başbakan Davutoğlu'nu karşıladı.

Otobüsten inerek, sporcuları tek tek selamlayan Davutoğlu, atların başını okşadı ve sporculara teşekkür etti.

Atları seven Davutoğlu, daha sonra vatandaşlarla selfie yaptı. Bu sırada Davutoğlu’yla fotoğraf çektirmek isteyen bir kişi heyecandan cep telefonunu açamadı. Davutoğlu bu kişiye, "Ooo şimdi ben Kars’a gitmiştim" diye espri yaparak görevlilerin fotoğraf çekmesini istedi.

Davutoğlu, ardından Tarihi Erzurum Kongre Binası'na hareket etti.

PANKART SÜRPRİZİ

Başbakan Davutoğlu’nu, kongrenin yapıldığı Kazım Karabekir Spor Salonu’nda babaannesi ile birlikte çekilmiş bir çocukluk fotoğrafının bulunduğu ve babaannesinin kendisine duasının yazılı olduğu bir pankart karşıladı. Annesini 4 yaşında kaybeden Davutoğlu’nu büyüten babaannesi Hacıkızıebe Davutoğlu, torununa, “Ahmet’im dünyalar ayağına gele. Herkes sana akıl danışa. Büyük adam olasın, halka hizmetkar olasın. Oğlun ola ordu olasın, kızın ola oba kurasın” diye dua ediyordu.
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:59

İLGİLİ HABERLER