Spor
  • 26.6.2009 12:57

DEMİRÖREN : ÜÇLER, DÖRTLER VE BEŞLER GELECEK

SÜPER Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın Fethiye'de düzenlediği coşkulu kutlamaya katılan Başkan Yıldırım Demirören, “Mücadele ederek kupaları aldık. İnşallah üçler, dörtler, beşler de gelecek“ dedi.

EŞİYLE EL ELE GELDİ


Fethiye'deki Beşiktaş sevdalılarının Ece Saray Marina Resort'ta düzenlenen geceye Başkan Demirören'in yanı sıra asbaşkanlar Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen'le yönetim kurulu üyeleri Şeref Yalçın ve Kenan Öner'de katıldı. Başkan Demirören, Hillside Beach Club’ten geldiği 'Zülal' adlı yatından eşi Revna'yla birlikte el ele inen Demirören'i, yöneticiler karşıladı. Yanında koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek bulunan Demirören'e, marinaya çıktığında “Büyük başkan“ gösterileri yapıldı.

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER


Beşiktaş’ın şampiyonluk kupalarının sergilendiği, taraftarların her birinin önünde fotoğraf çektirdiği gecede üzerinde, “Beşiktaşlılık, herkese nasip olmaz“ yazılı pastayı, Başkan Demirören, eşi Revna, Başsavcı Şimşek, Asbaşkan Levent Erdoğan ve kız çocukları birlikte kesti. Revna Demirören'in gecede çok neşeli olduğu gözlendi.
Yıldırım Demirören, daha sonra yaptığı konuşmada şampiyonluğun ekip çalışması olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Başarı tek başına gelmiyor. Büyüklerimizin bir lafı vardır, kimse tek başına peygamber olamaz, diye. Bu ekibin en büyük mühim taşlarından biri yönetim kurulu, 2'nci taş takımdır. En önemli taşlardan biri teknik direktörümüzdür. En büyük taş ise siz taraftarlardır. Şampiyonluklar transferle olmuyor. Kupa sahada kazanılıyor. Beşiktaş da onuruyla mücadele ederek bu seneki kupayı aldı. İnşallah üçler, dörtler beşler de gelecek. Bu camianın önü açık ve öyle büyük bir camiayız ki biz, sizlerle her türlü zorluğu aşacağımıza inanıyorum.”

“ÇOK İYİ TRANSFERLER YAPACAĞIZ”


Şampiyonluğun hakları olduğunu söyleyen Asbaşkanı Levent Erdoğan “İki kupayı birden elde etmemiz, hele hele Fethiye’de Beşiktaş severlerin, Beşiktaş’a gönül verenlerin burada bu coşkuyla geceyi kutlamaları, yönetimize ayrı bir şevk veriyor” dedi. Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklarını hatırlatan Levent Erdoğan, şöyle devam etti:
“Herkes rahat etsin. Gereken fazlasıyla yapılacak. Biz transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Lazım olan yerlere, lazım olan futbolcuları, oyuncuları alacağız. Bunun içinde güzel isimler de olacak. Taraftarlarımız rahat olsun.“

“NİHAT'I ALDIK”

Nihat Kahveci’nin Beşiktaş’a transferi konusundaki bir soru üzerine Asbaşkan Erdoğan, “Nihat’ı aldık. Akşam da Nihat’ı almanın kutlamasını yaptık. Bunu müjdeleyelim” dedi.

LAZER GÖSTERİSİ


Gecede ünlü şarkıcı Gökhan Tepe de sahne aldı. Geceye katılan 500 davetli, Beşiktaş marşlarının ve hareketli şarkılar eşliğinde ellerindeki siyah beyaz bayrakları salladılar. Bu arada hem denize hem de Fethiye’nin çam ormanlarına lazerle, “En büyük Beşiktaş“ yazısı yazıldı. Kutlama komitesine teşekkür belgelerinin verildiği kutlamada Asbaşkan Erdoğan, Başsavcı Şimşek’e bir plaket verdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:39

İLGİLİ HABERLER