Gündem
  • 27.2.2005 01:09

EBRU GÜNDEŞ KENDİSİNE "FARE SURATLI" DİYEN ÜNLÜ ŞARKICIYI MAHKEMEYE VERDİ

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, kendisine Gülbence adlı programında "Fare suratlı" diyerek hakaret eden Gülben Ergen'i mahkemeye verdiğini açıkladı.

Türk Sanat Müziği'nin genç ve başarılı ismi Ebru Gündeş, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi'nde Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın '81 ilde, 81 okul yapımı ve onarımı kampanyasına destek vererek sahne aldı.

Konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Gündeş, kendisine "Fare suratlı" benzetmesi yapan meslektaşı Gülben Ergen'i mahkemeye verdiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir müzik programında "Hülya Avşar ve Gülben Ergen benim kulvarımda değil" diyen Gündeş, Ergen'in tepkisini çekmiş ve Gülben Ergen kendi programında Gündeş'i hedef alarak "Fare suratlı" demişti. Gündeş, uğradığı hakaretten dolayı son derece kızgın olduğunu belirtti ve şöyle konuştu: "Konuk olduğum müzik programında sohbet ettiğimiz sırada düşüncelerimi herkesle paylaştım. Kimseye hakaret etmedim ama sözlerimin karşılığında hakaretler gördüm. Hem de tüm Türkiye'nin karşısında hakaretlere uğradım. Gülben Ergen'i önce Allah'a sonra da Türk halkına havale ediyorum. Bu konu üzerinde artık konuşmayacağım. Bu ülkede herkes düşüncelerini özgürce söyleyebilmeli, ama terbiye sınırlarını aşmamalı. Bana edilen hakaret, yargıya intikal ettirildi. Konuyla avukatım ilgileniyor"... Öte yandan sanatçı, Hakan Altun'dan ayrılmasıyla ilgili olarak, "Yaşadıklarım beni ilgilendirir. Bitmiş bir şey varsa da beni bağlar" diye konuştu. D.B.TERCÜMAN

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:11

İLGİLİ HABERLER