Gündem
  • 16.10.2024 11:34

El Kassam 4 İsrail askerini öldürdü

Filistinli gruplar Gazze'ye giren İsrail güçlerine karşı şiddetli çatışmalara devam ediyor

Gazze Şeridi'ndeki savaş cepheleri direniş gruplarının operasyonlarını yoğunlaştırdığına ve işgalci İsrail güçlerini hedef aldığına tanık olurken, Jabalia kampı direnişle İsrail güçleri arasında yoğun çatışmalara tanık oldu.


Hamas hareketinin askeri kanadı El Kassam Tugayları, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "El Kassam Mücahidleri, Siyonist piyade birliklerindeki bir tüneli havaya uçurmayı başardılar ve onları Beyt şehrinin kuzeyinde ölü ve yaralı halde bıraktılar." Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Lahia'da ise şu ifadelere yer verildi: El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahia şehrinin kuzeyinde "Tandum" adlı bir Siyonist asker gemisini top mermisiyle hedef aldı.

Raporda, "El Kassam mücahidlerinin, düzinelerce işgal askerinin TBG top mermisiyle saklandığı evlerden birini hedef alarak, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Jabalia kampının doğusunda ölü ve yaralı halde kaldıkları" doğrulandı.

"El Kassam Tugayları" ayrıca, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebeliye kampında bulunan Ümmü'l-Müminin Aişe Camii yakınındaki iki anti-zırh cihazı ve bir "Tandum" mermisine sahip iki Siyonist "Merkvah" tankını hedef almayı başardı.

İsrail ordusu, Gazze şehrini kuzey Gazze Şeridi'nden ayırmak için toprak bariyerler yerleştirirken, İsrail güçleri de Gazze'nin kuzeyindeki Jabalia kampında ve El Saftawi bölgesi çevresinde düzinelerce evi patlayıcı robotlar kullanarak havaya uçurdu ve onlarca şehit bıraktı. ve yaralı.

İsrail uçakları, Refah'ın batısındaki El Mawasi bölgesine iki baskın düzenlerken, Han Yunus şehrinin doğusundaki Bani Süheyle kasabasına da baskın düzenlerken, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampının batı bölgeleri de saldırılara maruz kaldı. topçu bombardımanı ve bombalama aynı zamanda Bureij kampını da hedef aldı.

İsrail ordusunun, son 24 saatte Gazze'ye düzenlediği baskınlarda onlarca kişinin öldüğü ve yaralandığı Gazze Şeridi'nde çeşitli bölgelere hava, kara ve deniz saldırıları yoğunlaştırılırken, İsrail güçleri ambulans ve sivil savunma ekiplerinin 75'ten fazla kişinin iyileşmesini engelledi. Son sekiz gün içinde ölen 285 kişiden.

Hizbullah'tan sonra Kassam'dan da İsrail'e darbe: Katil İsrail'in özel timi öldürüldü

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyinde İsrail askeri araçlarını hedef alan dron saldırısında 4 askerin öldüğünü açıkladı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'i hedef aldıkları sürpriz operasyonun detaylarını açıkladı.

Hizbullah'tan sonra Kassam'dan da İsrail'e darbe: Katil İsrail'in özel timi öldürüldü

İSRAİL BİRLİĞİNE OPERASYON: 4 KATİL ASKER ÖLDÜRÜLDÜ

Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda 2 askeri araçtan oluşan İsrail'in  özel keşif timinin intihar dronuyla vurulması sonucu 4 İsrail askerinin öldürüldüğünü kaydetti.

Kassam, saldırıya dair görüntüleri de paylaştı.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2024 11:54

İLGİLİ HABERLER