Gündem
  • 28.8.2024 18:59

El Kassam İsrail askerlerinin bulunduğu binaya sızıp işgalcileri öldürdü

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik terör saldırıları 327’nci gününe girerken Filistinli mücahitlerin direnişi sürüyor. Gazze’de varlığını sürdüren Kudüs Seriyyeleri, İsrail askerlerinin ele geçirdiği bir binaya sızma görüntülerini yayınladı.

Gazze şehrinin güneyinde Tel el-Hava semtinde Siyonist askerlerin saklandığı eve baskın düzenleyen Kudüs Seriyyeleri’ne bağlı 3 kişilik mücahid kuvvetin başarılı operasyonu saniye saniye kaydedildi.

Binanın içinde ve çevresindeki İsrail askerlerinin çatışmadan kaçtığı ve bağrıştığı anlar, Siyonist güçlerin harp kabiliyetinin yalnızca hava bombardımanından ibaret olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Videonun sonunda ölü ve yaralı İsrail askerlerinin bölgeden tahliyesi için İsrail helikopterinin havalandığı görüldü.

İŞGALCİYE TEK ATIŞ

Bugün yaşanan çatışmalara dair bir başarılı operasyon görüntüsü de Hamas teşkilatının askeri kanadı Kassam Tugayları’ndan geldi. Kassam mücahidleri, Gazze’nin Zeytun mahallesinin güneyinde Siyonist askeri keskin nişancıyla vurdu.

Binaya girdiği ve kendisine katliam için alan oluşturduğu andan itibaren takip edilen İsrail askerinin Kassam keskin nişancısı tarafınden tek atışla etkisizleştirildiği anlar Telegram hesabından yayınlandı.

Güncellenme Tarihi : 28.8.2024 19:10

İLGİLİ HABERLER