Medya
  • 8.6.2008 03:47

ESKİ KIZ ARKADAŞIMIN ŞİMDİKİ ARKADAŞIYLA EKRANA ÇIKMAMIZ HOŞ OLMADI!..

Bayülgen Ekim ayında “Disko Kralı” adlı bir programda olacağım" dedi. Yeni programında da Hakkı Devrim'le kamera karşısına geçeceğini söyleyen Bayülgen, "Onun bana ve seyircisine katkısı çok büyük. Seyirci farklı kuşaktan iki sivri adamı görüyor. Ben Hakkı Ağabey ile diyalog kurduğum için övgü alıyorum, Hakkı Ağabey gençlerle bu kadar güzel diyalog kurduğu için övgü alıyor" dedi.

Gülben Ergen’in ilk programına Mehmet Ali Erbil, ismi Hüsnü Şenlendirici’nin ardından çıktı diye aralarında kırgınlık olduğu söylenen Okan Bayülgen bu konuya da açıklık getirdi.

Tempo'ya konuşan Bayülgen, Mehmet Ali Erbil'le ilgili şu açıklamayı yaptı.

"Mehmet Ali'ye Bayılırım"

"Ben Mehmet Ali’ye bayılırım. Her konuda çok severim. Türkiye’de gişe sinemasını kurtaran insan olmuştur. Sinemanın sadece sanat filmlerine ihtiyacı yoktur. Gişe filmleri olmazsa, sektör yürümez ve sanat filmleri yapılmaz. Mehmet Ali, Türkiye’de gelmiş geçmiş en iyi seslendirme sanatçısıdır. Ben de iyiyimdir, ama kendimi onunla karşılaştırmam bile. Ayrıca Mehmet Ali tiyatroda bir kültürdür. Çok gençken “Küheylan” da oynadığı rol, efsane haline gelmiştir. Televizyonculara çok büyük paralar kazandırmıştır. O gün benimle ilgili olmayan bir konudan dolayı “ İsmimi ikinci yazmışlar” diye çekim öncesi stüdyoyu terk etti. Özür dilemem gerekmiyordu, ama ona bile izin vermeden çıktı gitti." dedi.

Hüsnü ile Ekrana Çıkmamız Hiç Hoş Olmadı

Mehmet Ali Erbil'in programdan ayrılmasından sonra ekrana çıkmak zorunda kaldığını söyleyen Bayülgen, "Eski kız arkadaşımın ( Deniz Seki) şimdiki arkadaşıyla üçümüz ekrana taşındık. Belki Hüsnü de bunu tercih etmezdi. Bu durum pek şık kaçmadı. Ama bu bendeki Mehmet Ali’yi değiştirmez. Ne yaparsa yapsın, onun benim gözümdeki değerini düşüremez" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:45

İLGİLİ HABERLER