Spor
  • 6.10.2023 12:55

Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası Sloven basınından övgü!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava deplasmanından son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 galip ayrıldı. Sarı-lacivertli ekibin aldığı bu zafer sonrası Sloven basınından övgüler yağdı. İşte detaylar...

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 2'nci haftasında Spartak Trnava ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla kazandı ve grupta 2. galibiyetini aldı. Fenerbahçe'nin bu zaferi, Sloven basınında yer buldu...

KING SAHNEYE ÇIKTI

Antona Malatinskeho Stadyumu'nda oynanan maça Fenerbahçeli King damga vurdu. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren 2 golü de 70 ve 81. dakikalarda Joshua King getirdi. Spartak Trnava'nın golü 88'inci dakikada Kelvin Ofori'den geldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 6'ya yükseltti. Spartak Trnava ise puansız kaldı.

 

Fenerbahçenin galibiyeti sonrası Sloven basınından övgü Favori olduklarını doğruladılar

 

FENERBAHÇE'NİN REKOR GECESİ

Fenerbahçe’ye en iyi sezon başlangıcını yaşatan teknik adam olan İsmail Kartal, rekorları kıra kıra ilerliyor... Ligde 7’de 7 yapan Kanarya, Avrupa’da da çıktığı 8 maçın tamamını kazandı. Son olarak Spartak Trnava’yı deplasmanda yıkan Sarı-Lacivertliler, geçen sezon kazanılan son 2 karşılaşma da hesaba katıldığında 17 maçlık seriye sahip. Galatasaray’ın geçen yılki 17 karşılaşmalık rekoruna ortak olan Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı devirmesi halinde 18 yapacak. Üst üste 7 galibiyetle Avrupa kupalarında art arda en çok maçta galip gelen Türk takımı olan Fenerbahçe, aynı zamanda bu rekoru da geliştirmeyi başardı.

SLOVEN BASININDAN FENERBAHÇE SÖZLERİ...

Fenerbahçe'nin aldığı zafer sonrası Sloven basını olan My Trnava, maçı şöyle özetledi:

"Spartak Trnava oyuncuları, Perşembe günü Avrupa Konferans Ligi karşılaşmasında evinde Fenerbahçe'ye 1-2 yenildi. İki turun ardından Slovakya ekibi, sıfır puanla, Fenerbahçe'nin 6 puanla liderlik ettiği H grubunda son sırada yer alıyor."

“Sarı-lacivertliler, Trnava'nın favorisi olduklarını doğruladılar. Her iki gol de ikinci yarıda Norveçli forvet Joshua King tarafından atıldı.”

Fenerbahçenin galibiyeti sonrası Sloven basınından övgü Favori olduklarını doğruladılar

'SAVUNMA DUVARLARINI GEÇEMEDİ'

"İlk dakikalardan itibaren alan avantajına sahip olan Fenerbahçe, 8. dakikada Oosterwolde'un ilk tehdidini savurdu ancak konuk ekip bu noktadan korner atabildi. Kısa bir süre sonra Kent'in bir şansı vardı ancak ceza sahası kenarından golü kaçırdı. Trnava ekibi boşlukları iyi kapattı fakat rakip savunma duvarlarını geçemedi."

'KESİN NAKAVT VERİLDİ'

"Konuk ekip 70. dakikada skorsuz durumu değiştirmeyi başardı. King savunma oyuncusundan kurtuldu, topu Kent'le değiştirdi ve Takac'a sol ayakla kurtarma şansı vermedi."

"81. dakikada Fred'in keskin ortasını gecenin iki gollü kahramanı King, topu ağlara gönderince "melekler"e kesin nakavt verildi."

Güncellenme Tarihi : 6.10.2023 12:58

İLGİLİ HABERLER